Vuoden 2022 jäsenlaskut perillä helmikuussa

22.2.2022

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenmaksulaskut saapuneet

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kalan jäsenmaksut lähetettiin 18. helmikuuta. Ensimmäisenä olivat perillä sähköpostiin ja verkkopankkeihin tilatut e-laskut. Laskun eräpäivä on kolmen viikon kuluttua laskutuspäivästä.

Sekä metsänhoitoyhdistykseen että MTK:n tuottajayhdistykseen kuuluvat jäsenet voivat odottaa laskua saapuvaksi 18.3. alkaen. Maaliskuussa lähetetään myös henkilöjäsenten, kuten kannatusjäsenten jäsenmaksut.

Sähköinen jäsenkortti Oiva- jäsenportaalista. Voit ladata sähköisen jäsenkortin ja ottaa siitä ruutukaappauksen puhelimeesi. Jäsenkortin saat Oiva-jäsenpalveluportaalista>> 

Käyttäjätunnuksesi on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi, ja salasanan saat määritettyä ensimmäisellä kirjautumisella Oiva-kirjautumissivun "Luo uusi salasana" -linkistä. Jos sähköpostiosoitettasi ei vielä löydy jäsenrekisteristä, ota yhteyttä omaan metsänhoitoyhdistykseesi, niin lisäämme sen.

Jäsennumerot. Jäsenlaskussasi on sekä Mhy Pyhä-Kalan jäsennumero sekä MTK-Hankintojen käyttämä pidempi jäsennumero.

Vakuutusedut ovat henkilökohtaisia, joten Lähitapiolan käyttämä jäsennumero löytyy Oiva-portaalin sähköiseltä jäsenkortilta.