Taimikonhoitokampanja vuonna 2023

pyha-kala

Metsänomistaja, ota osaa taimikonhoitokilpailuun! Mukaan pääsevät kaikki yksityiset metsänomistajat, jotka vuonna 2023 omistavat metsää Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry:n alueella ja tekevät tai teettävät taimikonhoitotyötä vähintään yhden hehtaarin. Tehty taimikonhoitotyö tulee ilmoittaa metsänhoitoyhdistykselle 31.12.2023 mennessä. Kilpailun palkintona on kaksi raivaussahaa. Arvonta suoritetaan tammikuussa 2024.

Sahat luovuttavat; POP Pankki Pohjanmaa ja Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala     

Lue tästä lisää; Taimikonhoito

Ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi, jos tarvitset tekijää taimikonhoitokohteellesi tai apua kemerailmoitusten tekoon. Voimme myös yhdessä tarkistaa löytyykö tilaltasi hoidon tarpeessa olevaa taimikkoa. YHTEYSTIEDOT

Ajankohtaista

  1. Kevät on puukaupan ja metsänhoidon valmistelun aikaa- puukauppa jatkunut normaalisti lakoista huolimatta

    Kevät on puukaupan ja metsänhoidon valmistelun aikaa- puukauppa jatkunut normaalisti lakoista huolimatta

    Pyhä-Kala

    Puulla on kysyntää ja se mahdollistaa investoinnit metsänhoitoon myös taimikonhoitojen ja nuoren metsän kunnostuksen osalta.

    Lue lisää
  2. Kevään lannoituskampanja

    Kevään lannoituskampanja

    Pyhä-Kala

    Terveyslannoituksen ja kasvatuslannoituksen kohde ja oikea lannoite kannattaa valita huolella,, jotta paras hyöty saavutetaan.

  3. Taimikot kuntoon- Taimikonhoito kampanja 2024

    Taimikot kuntoon- Taimikonhoito kampanja 2024

    Pyhä-Kala

    Tarkista taimikkojesi hoidontarve. Tämän vuoden aikana taimikonhoitoa tehneet pääsevät osallistumaan saha-arvontaan. Lue ohjeet.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset