Taimikonhoitokampanja vuonna 2023

pyha-kala

Metsänomistaja, ota osaa taimikonhoitokilpailuun! Mukaan pääsevät kaikki yksityiset metsänomistajat, jotka vuonna 2023 omistavat metsää Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry:n alueella ja tekevät tai teettävät taimikonhoitotyötä vähintään yhden hehtaarin. Tehty taimikonhoitotyö tulee ilmoittaa metsänhoitoyhdistykselle 31.12.2023 mennessä. Kilpailun palkintona on kaksi raivaussahaa. Arvonta suoritetaan tammikuussa 2024.

Sahat luovuttavat; POP Pankki Pohjanmaa ja Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala     

Lue tästä lisää; Taimikonhoito

Ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi, jos tarvitset tekijää taimikonhoitokohteellesi tai apua kemerailmoitusten tekoon. Voimme myös yhdessä tarkistaa löytyykö tilaltasi hoidon tarpeessa olevaa taimikkoa. YHTEYSTIEDOT

Ajankohtaista

  1. Kimmo Iso-Tuisku

    Puun hintatasot ovat nousseet voimakkaasti, mutta ovatko hinnat oikeasti korkealla?

    Pyhä-Kala

    Mhy Pyhä-Kalan alueella päätehakkuuleimikoissa tukkipuun hinta on noussut 85–88 euron tasolle. Käytännössä suurempi suhteellinen hinnannousu on kuitenkin ollut kuitupuulla mikä on innostanut metsänomistajia myymään myös harvennushakkuuleimikoita.

    Lue lisää
  2. Toimihenkilöt Kesälaitumelle

    Toimihenkilöt Kesälaitumelle

    Pyhä-Kala

    Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kalan toimihenkilöiden kesälomien aikataulu 2024

  3. Ylivieskan 14.5. metsätaitokilpailun tulokset

    Ylivieskan 14.5. metsätaitokilpailun tulokset

    Pyhä-Kala

    Metsätaikilpailujen tuloksia Ylivieskasta 14.5. Kuvassa keskellä osallistuneiden kesken arvotun akkuraivaussahan voittaja Arvo Kokkonen.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset