Metsänomistajailta Oulussa

pyha-kala

Pohjois-Suomen metsänhoitoyhdistykset järjestävät jäsenilleen yhteisen Metsänomistajaillan Oulussa Oulunsalotalon auditoriossa osoitteessa Mäntypellonpolku 10 Oulunsalo torstaina 11.4. klo18-20. Kahvitarjoilu alkaen klo 17.30.

Metsäillan puheenvuoroissa kuullaan metsätalouden uudesta kannustejärjestelmä Metkasta, avataan metsänhoidon suosituksia, kerrotaan metsätilan sukupolven vaihtumiseen liittyvistä tärkeistä asioista sekä kuullaan MTK:n monimuotoisuusohjelmasta ja metsäpolitiikan ajankohtaiset asiat.

Olemme varanneet kysymyksille aikaa ja tilaisuuden lopussa käydään vielä loppukeskustelu illan aiheista.

Illan asiantuntijoina ovat MTK:n asiantuntija Lea Jylhä, Mhy Haapavesi-Kärsämäen toiminnanjohtaja Jukka Holappa, Mhy Pyhä-Kalan johtaja Maunu Kilpivaara, kiinteistövälittäjä Matti Otsamo Mhy Siikalakeudelta ja kenttäpäällikkö Markku Ekdahl MTK. Illan avaa ja juontaa puheenjohtaja Matti Heikkilä Mhy Siikalakeus.

Tilaisuus on maksuton ja tarjoamme kahvituksen.

Lue lisää ja Ilmoittaudu

Ajankohtaista

 1. Kevät on puukaupan ja metsänhoidon valmistelun aikaa- puukauppa jatkunut normaalisti lakoista huolimatta

  Kevät on puukaupan ja metsänhoidon valmistelun aikaa- puukauppa jatkunut normaalisti lakoista huolimatta

  Pyhä-Kala

  Puulla on kysyntää ja se mahdollistaa investoinnit metsänhoitoon myös taimikonhoitojen ja nuoren metsän kunnostuksen osalta.

  Lue lisää
 2. Kevään lannoituskampanja

  Kevään lannoituskampanja

  Pyhä-Kala

  Terveyslannoituksen ja kasvatuslannoituksen kohde ja oikea lannoite kannattaa valita huolella,, jotta paras hyöty saavutetaan.

 3. Taimikot kuntoon- Taimikonhoito kampanja 2024

  Taimikot kuntoon- Taimikonhoito kampanja 2024

  Pyhä-Kala

  Tarkista taimikkojesi hoidontarve. Tämän vuoden aikana taimikonhoitoa tehneet pääsevät osallistumaan saha-arvontaan. Lue ohjeet.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset