Haemme Metsäasiantuntijaa Pyhäjoelle

pyha-kala

Haemme nyt METSÄASIANTUNTIJAA Pyhäjoen toimistolle, Haku päättyy 10.2,2023

Työtehtäviin kuuluvat puukauppa- ja metsänhoitopalvelujen myynti Pyhäjoella. Pyhäjoen toimitiloissa työskentelee kolme toimihenkilöä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, markkinointi- ja palveluhenkisyyttä, energisyyttä, ihmissuhdetaitoja sekä sitoutunutta asennetta työhön.

Meillä pääset työskentelemään avoimessa työilmapiirissä. Työntekijöiden ammattitaito on meille tärkeää ja suhtaudumme positiivisesti koulutuksiin. Vahvistamme yhteishenkeä ja tiimityöskentelyä yhteisellä tekemisellä.

Palkkaus on YT/Meto tes:n mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan esimerkiksi maaliskuussa 2023. Lähetä vapaamuotoinen hakemus alla olevan linkin kautta 10.2.2023 mennessä.

Työnantajan kuvaus
Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry toimii kahdentoista kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhä- ja Kalajokilaaksojen alueella. Palvelemme noin 7.200 metsänomistajajäsentä 43 toimihenkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 11 miljoonaa euroa. Tuotamme metsänomistajille monipuolisia puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Toimialueemme hakkuusuunnite on 1,7 milj m3.

Lisätietoja antaa
Maunu Kilpivaara
maunu.kilpivaara@mhy.fi
044 243 8275

Ajankohtaista

 1. Tilaa tuhkalannoitus, osallistut Slovenian matkan arvontaan (arvo 1780€)

  Tilaa tuhkalannoitus, osallistut Slovenian matkan arvontaan (arvo 1780€)

  Pyhä-Kala

  Vielä ehdit mukaan huippumatkan arvontaan tilaamalla tuhkalannoituksen maaliskuun aikana!

  Lue lisää
 2. Tiedote linjahakkuiden puukaupoista

  Tiedote linjahakkuiden puukaupoista

  Pyhä-Kala

  Elenia Oy ja TeMePa Infra Oy ovat lähestyneet hankkeen maanomistajia tarjoten mahdollisuutta osallistua puiden yhteismyyntiin. Tarjottu puunhinta ja ehdot ovat herättäneet huomiota.

 3. Taimikonhoitokampanja vuonna 2023

  Taimikonhoitokampanja vuonna 2023

  Pyhä-Kala

  Nyt kannattaa hoitaa tai hoidattaa taimikot kuntoon! Pääset osallistumaan raivaussahojen arvontaan!

2023 © Metsänhoitoyhdistykset