Haemme metsäasiantuntijaa Nivalaan

16.11.2020

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry toimii kahdentoista kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhä- ja Kalajokilaaksojen alueella. Palvelemme noin 7.500 metsänomistajajäsentä 40 toimihenkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 10 miljoonaa euroa. Tuotamme metsänomistajille monipuolisia puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Toimialueemme hakkuusuunnite on 1,55 milj m3. Vahvistamme organisaatiotamme ja haussa on nyt

METSÄASIANTUNTIJA Nivalan toimistolle.

Työtehtäviin kuuluvat puukauppa- ja metsänhoitopalvelujen myynti sekä noin puolet työajasta metsäsuunnitelmien ja tila-arvioiden laadintaa Nivalassa ja lähikunnissa. Nivalan nykyaikaisissa toimitiloissa työskentelee neljä toimihenkilöä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, markkinointi- ja palveluhenkisyyttä, energisyyttä, ihmissuhdetaitoja sekä sitoutunutta asennetta työhön.

Palkkaus on YT/Meto tes:n mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2020. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 10.12.2020 mennessä sähköpostilla maunu.kilpivaara@mhy.fi Tiedusteluihin vastaa johtaja Maunu Kilpivaara puh. 044 2438275.