Haapajärven metsäpalveluissa henkilövaihdos

pyha-kala

Metsätalousinsinööri Marko Ahola siirtyy 1.3. alkaen Haapajärven pohjoispuoliselle alueelle metsäasiantuntijaksi paikallisia metsänomistajia erinomaisesti palvelleen Unto Kanasen eläköityessä. Marko on tähän saakka toiminut metsäasiantuntijana Reisjärven toimistolla. Marko hoitaa jatkossa metsäneuvonnan, puukaupan, metsänhoidon ja muiden metsäalan asiantuntijapalveluiden tehtäviä.

- Kevät on hyvä aika käydä maastossa kartoittamassa hakkuu- ja hoitotöitä. Odotankin että pääsen metsänomistajan kanssa yhdessä pohtimaan hänen metsänsä hoito- ja hakkuutarpeita ja keskustemaan puukaupasta, metsäveroasioista tai vaikkapa metsäsuunnittelusta, kertoo Marko.

Haapajärven eteläpuolista aluetta hoitaa Tapio Vuoti p.0400388522. Metsäsuunnitelmia ja tila-arvioita alueella laati Eemil Vesamäki p.0444934835. Kunnostusojitus- ja metsätieasioita hoitaa Jari Järvenpää p.044 723 2566

Tervetuloa Haapajärven toimistolle - tullaan tutuiksi!

Marko Ahola p. 044 593 0083 marko.ahola@mhy.fi

Ajankohtaista

  1. Kevät on puukaupan ja metsänhoidon valmistelun aikaa- puukauppa jatkunut normaalisti lakoista huolimatta

    Kevät on puukaupan ja metsänhoidon valmistelun aikaa- puukauppa jatkunut normaalisti lakoista huolimatta

    Pyhä-Kala

    Puulla on kysyntää ja se mahdollistaa investoinnit metsänhoitoon myös taimikonhoitojen ja nuoren metsän kunnostuksen osalta.

    Lue lisää
  2. Kevään lannoituskampanja

    Kevään lannoituskampanja

    Pyhä-Kala

    Terveyslannoituksen ja kasvatuslannoituksen kohde ja oikea lannoite kannattaa valita huolella,, jotta paras hyöty saavutetaan.

  3. Taimikot kuntoon- Taimikonhoito kampanja 2024

    Taimikot kuntoon- Taimikonhoito kampanja 2024

    Pyhä-Kala

    Tarkista taimikkojesi hoidontarve. Tämän vuoden aikana taimikonhoitoa tehneet pääsevät osallistumaan saha-arvontaan. Lue ohjeet.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset