Suuri metsäpäivä

Kaikille avoin Huomisen metsänonmistaja-hankkeen ja Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kalan järjestämä METSÄPÄIVÄ Ylivieskassa perjantaina 10.6.-22 klo 10-15

Ajankohta

10.6.2022, klo 10.00 - 16.00

Paikka

Ylivieska

Mhy Pyhä-Kala suuri metsäpäivä

Tapahtumassa on runsaasti mielenkiintoista metsäistä ohjelmaa. Nyt jokaisen metsäasioista kiinnostuneen ja niistä lisää tietoa haluavan kannattaa ehdottomasti saapua paikalle tutustumaan. Kiinnostavaa ja tutustuttavaa on kaiken ikäisille!

Paikalta löytyy mm. Yara Suomi, tuhkalannoitteet, tietoa metsän ravinnetaloudesta, karttaohjelmien esittely, SilvaDrones esittely, Kpedu koulutusesittelyä sekä motosimulaattori nuorille ja lapsille, puunkorjuun esittely, haketuskalustoa, taimikonhoitoasiaa, taimiesittelyä, Argrow pottiputket ja annostelijat, kiinteistöpalvelut, metsätiepalvelut, OmaMetsä – palvelun esittely ja kokeilu omilla metsätiedoilla, Ylivieskan seudun musiikkiopiston nuoret soittavat musiikkia jne. Mukana myös Lantmännen Agro tarjouksillaan ja saha-arvonnalla sekä Huomisen metsänomistaja- hanke.

Helikopteri lentää paikalle klo 11.15. Kopteriin voi käydä tutustumassa laskupaikalla. Säävaraus. 

Järjestäjä

Pyhä-Kala

Paikka

Huhmarintie 159
84880 Ylivieska

Lisätiedot

Voita metsuri päiväksi töihin! Kun vastaat Mhy;n teltalla arvontakysymykseen, voit voittaa metsurin päiväksi töihin. Myös muita arvontapalkintoja.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset