Metsänomistajien kesäretki Kainuuseen 2.-4.8.2018

02.08.2018 - 07:00

         

Metsänhoitoyhdistyksen kotimaan kesäretki suuntautuu elokuulla Kainuuseen 2.- 4.8.2018. 

Pyhännällä tutustumme Salvoksen tehtaalla hirsirakentamiseen ja Suomen suurimpaan puuelementtejä valmistavaan LapWall-tehtaaseen. Kajaanissa pääsemme opastetulla kierroksella perehtymään hieman myös kaupungin historiaan. Sahanpuruista bioetanolia valmistava ST1;n Cellulonix- tehdas Kajaanissa on varmasti yksi mielenkiintoisimmista vierailukohteistamme. Teemme pienen maastoretken ja pääsemme tutustumaan Kainuun upeisiin vaaramaisemiin ja vanhoihin suojelumetsiin. Retken aikana majoitumme hotelli Katinkullassa Vuokatissa. Paluumatkalla ajamme läpi Kainuun meren (Oulunjärvi) ja ruokailemme Manamansalossa. 

Matkan hinta on 310€ (sis.ALV). Yhden hengen huoneen lisähinta 50€. Ohjelmassa mainitut ruokailut, vierailut, majoitus, kylpylän vapaa käyttö, opastukset ja matkanjohtajan palvelut kuuluvat matkan hintaan. Metsäverotuksessa voit esittää verottajalle vähennettäväksi metsätalouden osuuden, eli 50 % matkan kuluista. Verottaja toki aina päättää vähennyksen hyväksymisestä.
Tervetuloa mukaan!

Alustava retken ohjelma jossa myös ilmoittautumisohjeet aukeaa tästä alla olevasta linkistä: /sites/default/files/pyha-kala/metsanomistajaretki_2018_kainuuseen.pdf

    

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala

Savarinväylä 2, 84100 YLIVIESKA
Puhelin 08 420 047
eija.malinen@mhy.fi