Pyhä-KalaPuunkorjuupalvelu

pyydä hinta-arvio
pyydä hinta-arvio

Suunnitelmissa puunkorjuu tai puun myynti? Pyydä tarjous metsänhoitoyhdistykseltä 

Metsänhoitoyhdistykset haluavat tarjota jäsenilleen vaihtoehdon pystykaupalla tehtävälle puukaupalle. Metsänhoitoyhdistys ei osta puita itselleen vaan välittää puut ostajalle. Puunkorjuun hoitavat yhdistyksen omat, luotettavat urakoitsijat. Korjatut puut kuljetetaan metsänhoitoyhdistyksen toimesta paikallisille tuotantolaitoksille tai luovutetaan ostajille tien varteen pinottuina. 

Korjuupalvelumme vahvuuksia ovat:

  • metsänomistan omien tavoitteiden huomioiminen
  • paikalliset ammattitaitoiset yrittäjät
  • tukkipuun tarkka talteen otto
  • toteutamme eri-ikäisrakenteisen metsän poimintahakkuut
  • Toimitamme metsänomistajalle selvityksen puunkorjuun myyntituloista ja kustannuksista. Toisin kuin pystykaupassa, näet myös paljonko puiden korjuusta on aiheutunut kustannuksia.

Metsänhoitoyhdistyksen puunkorjuupalvelun kohteilta toimitetaan puuta useille eri ostajille. Tulonsaantimahdollisuudet paranevat, kun puuta välitetään ostajille isommissa erissä.

Korjuupalvelun kautta myydyn puun myyntitulo on verotuksessa hankintakauppatuloa. Metsävähennys tehdään hankintakaupoissa koko puunmyyntitulosta. Vasta tämän jälkeen vähennetään puunkorjuun kulut. Koska vuotuisen metsävähennyksen määrä lasketaan myyntitulosta ilman puunkorjuun kustannusten vähentämistä, pystyt hyödyntämään metsävähennyksen parhaalla mahdollisella tavalla. Metsävähennysoikeutta voi näin ollen käyttää myös puumäärältään pienemmällä kaupalla.

Jos olet kiinnostunut kasvattamaan metsiäsi eri-ikäisrakenteisena, ota asia puheeksi oman metsäasiantuntijasi kanssa jo puun myyntiä suunniteltaessa. Eri-ikäisrakenteista metsänkasvatusta voidaan kutsua myös jatkuvaksi kasvatukseksi.

 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme