Sähkön pörssihinta nousussa - Savon Voiman kilpailukykyiset jäsenedut MTK:n ja MHY:n jäsenille jatkuvat

24.8.2017

 

Sähkön hinta on historiaan nähden vielä alhaisella tasolla, mutta talouden parantuneet näkymät sekä polttoaineiden hintojen nousu ovat aiheuttaneet hinnankorotuspaineita sähkömarkkinoille. Sähkön pörssihinta on ollut nousussa koko kesän ajan. MTK ja MHY ovat seuranneet sähkömarkkinahintojen kehittymistä tiiviisti yhteistyössä Savon Voiman asiantuntijoiden kanssa, jotta jäsenille voidaan tarjota edulliset sähkösopimukset jäsenetuna myös jatkossa. Turvatakseen jäsenille kilpailukykyiset edut, MTK-Pohjois-Savo sekä Metsänhoitoyhdistykset Keski-Savo, Pohjois-Savo, Rautavaara ja Savotta ovat yhdessä neuvotelleet poikkeuksellisen kolmen vuoden määräaikaisen sähkösopimuksen Savon Voiman kanssa.

- Määräaikainen sopimus on paras keino varautua sähkön hinnan nousuun ja nyt on hyvä aika tehdä hintakiinnitykset tulevaisuuteen, Mhy Pohjois-Savon johtaja Pekka Sahlman toteaa.

- Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Savon Voiman kanssa ja se on mahdollistanut jäsenillemme kilpailukykyiset ja luotettavat edut. Emme suosittele juoksemaan nopeiden kampanjatarjousten perässä, vaan haluamme tarjota jäsenillemme hinnaltaan vakaita ja turvallisia sähkösopimuksia, jatkaa MTK-Pohjois-Savon toiminnanjohtaja Jari Kauhanen.

Määräaikaisessa sopimuksessa hinta säilyy samana koko sopimuskauden ajan, vaikka markkinahinnat nousisivatkin. Suosittelemme sopimukseen liitettäväksi Savon Voiman Vaihtoturva-lisäpalvelun, joka tuo vakautta muuttuvilla sähkömarkkinoilla ja varmistaa edullisen hintatason myös silloin jos hintakehitys heilahtelisi alaspäin.