Metsänomistaja-viikko sujui hienosti!

16.9.2016

Metsänomistaja-viikkoa vietettiin poutasäässä ja hyvissä tunnelmissa.

 

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savon ja alueen Osuuspankkien Metsänomistaja-viikon metsäpäivät päättyivät tänään Tuusniemelle. Viikon aikana Mhy:n jäsenistö sai kattavasti tietoa metsänhoidosta ja hoitotöiden uusimmista tuulista.

Maanantaina kiertue starttasi Rautalammilta ja teemana oli tuolloin koneistutus. Tiistaina matka jatkui Keiteleelle, jossa metsäasiantuntijamme perehdytti väkeä nuoren metsän kunnostukseen ja varhaisperkaukseen. Keskiviikkona Siilinjärvellä metsänomistajat tulivat massoittain tutustumaan kasvatuslannoitukseen ja torstaina koneellinen kitkentä ilahdutti ihmisiä Tervossa. Viikko päättyi Tuusniemellä siihen, mistä maanantaina alkoi, eli koneistutukseen.

Kaiken kaikkiaan viikon tapahtumissa vieraili noin 550 metsänomistajaa. Osuuspankkien tarjoamat kahvit, munkit ja makkarat maistuivat metsänomistajille hyvin. Sääkin suosi. Koko viikko mentiin poutasäässä ja sadenuttu sai pysyä visusti auton takakontissa.

Viikon aikana keräsimme myös arvontalippuja, jossa palkintona oli 200 euron arvoinen lahjakortti Motonet –myymälään. Onnetar suosi tänä vuonna Juha Pellikkaa, Keiteleeltä. Onnittelut Juhalle!
 

Kuvia tapahtumista osoitteessa www.facebook.com/mhypsavo/

Suurkiitokset kaikille päivissämme vierailleille metsänomistajille ja yhteistyökumppanillemme Osuuspankille!

 

Mukavaa alkusyksyä!