Metsänhoitoyhdistyksen valtuustovaalien ehdokasasettelu päättyy 14.10.

03.10.2016

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savon valtuustovaalit järjestetään postivaaleina marraskuussa 2016. Valtuustojen jäsenet ovat päättämässä oman yhdistyksen toiminnasta ja taloudesta. Pääset vaikuttamaan yhdistyksen palveluvalikoimaan ja toiminnan kehittämiseen.

Asetu ehdolle! Valtuustossa olet suoraan vaikuttamassa suomalaisen yksityismetsätalouden tulevaisuuteen.

Valtuusto valitaan nelivuotiskaudelle

Lain metsänhoitoyhdistyksistä 15 §:n mukaan jäsenten päätösvaltaa käyttävät jäsenten ehdottamat ja jäsenten vaaleilla valitsemat valtuutetut, jotka muodostavat 30 henkisen valtuuston.

Äänioikeusrekisteri vahvistetaan 7.10. ja ehdokasasettelu päättyy 14.10.  Vähintään kahdella yhdistyksen äänioikeutetulla jäsenellä on oikeus asettaa ehdokkaita valtuustovaaleihin. Metsää yksin omistavien henkilöiden lisäksi kuolinpesän tai muun yhteenliittymän yksittäiset jäsenet voivat asettua ehdolle. Ehdokkaaksi asettuvan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Ehdokkaiden muut kelpoisuusehdot on määritelty yhdistyksen säännöissä.

Nyt on aika asettua ehdolle ja pääset vaikuttavalle paikalle metsätalouden piirissä!

 

Lue valtuuston puheenjohtajan mietteet kuluneesta valtuustokaudesta: http://www.mhy.fi/pohjois-savo/uutinen/valtuustokauden-yhteenveto-puheenjohtajalta