Joulukuusikätköilyä metsänhoitoyhdistyksissä 19.12.

08.12.2015

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo on mukana valtakunnallisessa joulukuusigeokätköilyssä. Geökätköilyä mukaillen joulukuusikätköilyssä koordinaatteja seuraten on mahdollista löytää kuusi kotiin joulutunnelmaa luomaan.

Joulukuusi löytyy koordinaattien osoittamasta paikasta lauantaiaamuna 19.12. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt saa pitää yhden kuusen löytöpalkkiona. Punaisella kuitunauhalla koristellun kuusen lisäksi kätköpaikassa on purkki, jossa on lokivihko, johon toivomme kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä.

Tällä tempauksella metsänhoitoyhdistykset haluavat toivottaa kaikille hyvää joulua ja rauhaisaa uutta vuotta 2016.  Tapahtumalla halutaan myös muistuttaa, ettei kuusen hakeminen metsästä kuulu jokamiehen oikeuksiin. Kuusikätköt voivat sijaita yksityisten henkilöiden, kuntien tai valtion omistamilla mailla. Kätköjen etsijöiden tulee noudattaa jokamiehenoikeuksia ja -velvollisuuksia ja toimia häiriötä tai vahinkoa aiheuttamatta.

Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan maakunnittain/alueittain jaoteltuna lauantaina 19.12. noin klo 8 osoitteessa www.mhy.fi (etusivulla) sekä mukana olevien metsänhoitoyhdistysten sivuilla Ajankohtaista -valikossa. Sivujen päivittymisessä voi olla viivettä, joten aivan tarkkaa julkaisuaikaa emme voi luvata.

Metsänhoitoyhdistysten kotisivut sijaitsevat osoitteessa www.metsanomistajat.fi tai www.mhy.fi Etusivulta pääsee haun kautta kaikkien metsänhoitoyhdistysten omille sivuille. Tervetuloa mukaan kuusikätköilemään!

Rauhaisaa joulunodotusta toivottaen,

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo