Jäsenyys on järkevää!

01.2.2019

 

Yhdistys on aina jäseniään varten, niin myös Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo. Jäsenyydestä kannattaa ottaa kaikki irti!

Jäsenetuja moneen tarpeeseen

Kenties parasta mitä jäsenyys tarjoaa, on oma henkilökohtainen nimetty metsäasiantuntija. Oli metsäasiasi mikä hyvänsä, voit luottaa, että oma asiantuntija auttaa sinua eteenpäin. Sitä varten hän on olemassa. Asiantuntijamme ovat myös aktiivisia jäseniin päin. He muun muassa kertovat hoito- ja hakkuutyökohteista jäsenillemme henkilökohtaisesti, kun niitä työssään ja maastossa liikkuessaan havaitsevat.

Oma metsäasiantuntijasi määräytyy metsätilasi sijainnin mukaan. Metsäasiantuntijamme toimivat ja työskentelevät siis rajatulla maantietellisellä alueella. Siitä on monia etuja jäsenen kannalta. He tuntevat alueen metsät ja maantieteelliset olosuhteet hyvin. Sen lisäksi heillä on tarkka tieto alueen puukaupallisesta tilanteesta; ostajista, koneyrittäjistä, kysynnästä ja korjuuolosuhteista. Se antaa jäsenellemme lyömättömän edun, kun lähtee oman paikallisen asiantuntijan kanssa puukauppaa toteuttamaan!

Metsäasiaa monesta tuutista

Jäsenenämme saat meiltä monikanavasita ja säännöllistä yhteydenpitoa ja tiedottamista. Oman metsäasiantuntijan yhteydenpidon lisäksi lähetämme  jäsentiedotteita niin sähköpostitse kuin tekstiviestitse. Kutsummekin aina jäsenemme järjestämiimme metsänomistajatilaisuuksiin tekstiviestillä.

Palvelemme jäseniämme myös sosiaalisessa mediassa. Kannattaa ottaa Mhy Pohjois-Savo facebookissa seurantaan! Useimmiten ajankohtaiset tiedotteet ovat ensimmäisenä siellä.

Metsänomistajat -jäsenlehtemme ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, huhti- ja syyskuussa. Kaikki jäsenemme saavat sen kotiin postitettuna. Tänä vuonna jäsenlehtemme uudistuu, kun se muuttuu aikakausilehtimuotoon. Toivottavasti uudistus on mieleinen!

Suurimman kehitysharppauksen ottaa jäsenlehtemme verkkoversio, jota tulemme niin sanotusti rikastamaan. Jatkossa verkkoversiosta voit klikata itsesi juttuihin liittyville nettisivuille, videoihin ja niin edespäin. Kannattaa ehdottomasti tutustua, kun seuraava lehtemme ilmestyy!

Alennuksia ja etuja

Jäsenemme saavat puukaupan toimeksiannosta (valtakirjakauppa), metsäsuunnittelusta ja tila-arvioista jäsenalennuksia. Myös metsänuudistamisen palveluissa on tuntuvat jäsenalennukset; oma toiminen istuttaja saa taimien noutoalennuksen (kaksi senttiä kappale) ja edullinen Tuottava Taimikko -metsänuudistamisen palvelupaketti on vain saatavilla jäsenillemme.

Omat metsätiedot saa jäsenemme myös puhelimeen, kun lataa käyttöön Metsäselain -mobiilosovelluksen. Palvelun saa käyttöönsä metsäsuunnitelman laatimisen tai päivittämisen yhteydessä.

Valtakunnan paras puunhintatieto!

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenet saavat myös käyttöönsä hyvin kattavat puunhintatiedot MTK:n reppu -palvelusta. Kirjautumiseen tarviset oman jäsennumerosi, joka löytyy jäsenkortistasi. Palvelusta näet kattavasti mikä puutavaralaji käy kaupaksi ja millä hintaa.

 

Jäsenyys ilman muuta kannattaa! Tutustu tästä myös yhteistyökumppaneittemme myöntämiin jäsenetuihin!

 

Tämän vuoden jäsenmaksut postitetaan helmikuun aikana. Toivottavasti olet ollut tyytyväinen jäsenenämme ja olemme jatkossakin luottamuksesi arvoisia!