Metsänomistajat-webinaari: Kannattava metsätalous ja luontoarvot

10.11.2021 - 17:00

Metsänomistajat-webinaari keskiviikkona 10.11.2021 klo 17.00. Aiheena on kannattava metsätalous ja luontoarvot.

Illan aikana puhumme metsätalouden kannattavuudesta ja metsän monimuotoisuudesta. Pitääkö metsänomistajan valita näiden kahden väliltä vai löytyykö jostain kultainen keskitie? Näkökulmia asiaan on antamassa Taaleri Oyj:n metsäsijoitusten johtaja Jyrki Ketola, sekä MTK:n kenttäpäällikkö ja ympäristöasiantuntija Markus Nissinen.

Ohjelma

  • Kannattava metsätalous ja metsä sijoituskohteena - Jyrki Ketola, johtaja, metsäsijoitukset, Taaleri Oyj
    Jyrki Ketola puhuu siitä, miten metsänomistaja voi vaikuttaa oman metsätalouden kannattavuuteen myönteisesti ja voiko metsää ajatella sijoituskohteena.
  • Luontoarvot metsänhoidossa - Markus Nissinen, kenttäpäällikkö, MTK Voiko tavallinen metsänomistaja ottaa sekä luontoarvot huomioon että saada metsästä taloudellista tuottoa? MTK:n kenttäpäällikkö Markun Nissinen kertoo, millaisia työkaluja tavallisen metsänomistajan työkalupakista löytyy, kun puhutaan luontoarvoista ja niiden huomioimisesta suomalaisissa metsissä.

Ilmoittaudu verkkoluennoille vaikka heti osoitteessa: www.mhy.fi/palvelutoimisto

Saat verkkoluennon linkin sähköpostiisi ennen tilaisuutta, jota klikkaamalla luentoa pääsee seuraamaan. Webinaarit ovat metsänhoitoyhdistysten jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen maksuttomia. Lisätiedot tapahtumista netistä: www.mhy.fi/palvelutoimisto

Tule tapaamaan meitä etäyhteydellä!

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkka

Kuruntie 12, 34600 RUOVESI
Puhelin 03 486 4551
pohjois-pirkka@mhy.fi