Uusi metsäjärjestelmä Leafpoint käyttöön Mhy Pohjois-Karjalassa

pohjois-karjala

LeafPoint on täysin suomalainen metsäjärjestelmä, jonka takana ovat metsäalan järjestelmäkehittäjät Bitcomp Oy ja Pinja Solutions Oy (entinen PiiMega Oy). Järjestelmän kehitys alkoi vuonna 2019 ja se otettiin tuotantokäyttöön vuonna 2020. LeafPoint edustaa uudenlaista tuotepohjaista järjestelmäkehitystä, jossa järjestelmää kehitetään pitkäjänteisesti ja vahvalla asiakas- ja liiketoimintalähtöisellä otteella. LeafPointin tärkeimpinä tavoitteina on parantaa asiakkaiden palvelukokemusta, ratkaista yhdistysten operatiivisia ongelmia, tehostaa toimihenkilöiden työskentelyä ja myyntityötä.

”Mhy-ketjussa nähtiin välttämättömäksi kehittää pikaisesti viestinnän ja markkinoinnin automatisoituja elementtejä osana metsäjärjestelmää. Sähköiset yhteydenottokanavat ovat jo nyt tätä päivää ja korostuvat tulevaisuudessa entisestään” MHYP:n toimitusjohtaja, Jouni Tiainen, toteaa.

Leafpoint tulee tarjoamaan saumattoman yhteyden metsänhoitoyhdistysten käyttämään OmaMetsään, joka on metsänomistajille tarkoitettu verkkopalvelu. Yhdessä OmaMetsä-palvelun kanssa LeafPoint tulee tarjoamaan Mhy-kentälle kilpailuetua ja loikan suoraan digitalisaation kärkeen. 

"Uusien järjestelmien käyttöönotossa on usein alkukankeutta ja varaudumme tässäkin siihen. Uskomme kuitenkin, että työskentelymme jatkuu viikon käyttökatkosta lukuun ottamatta melko normaalisti ja omaksumme ohjelman nopeasti" kertoo Mhy Pohjois-Karjaan johtaja Harri Välimäki. Toivomme metsänomistajilta ymmärrystä asiakaspalvelun pienestä viivästymisestä. 

Ajankohtaista

 1. Avoin työpaikka: metsäasiantuntija Lieksaan

  Avoin työpaikka: metsäasiantuntija Lieksaan

  Pohjois-Karjala

  Lue lisää
 2. Jere Juurinen metsäasiantuntijaksi Tuupovaaraan

  Jere Juurinen metsäasiantuntijaksi Tuupovaaraan

  Pohjois-Karjala

 3. Avoimia työpaikkoja: Kesätöitä tarjolla tuleville metsäammattilaisille

  Avoimia työpaikkoja: Kesätöitä tarjolla tuleville metsäammattilaisille

  Pohjois-Karjala

2022 © Metsänhoitoyhdistykset