Toimihenkilöuutisia Joensuussa ja Enossa

pohjois-karjala

Joensuun toimiston metsäasiantuntijana on aloittanut vanhempainvapaalta palaava Marketta Arffman-Turunen. Marketta palvelee Kontiolahden Kulhon, Kunnasniemen, Lehmon, Onttolan ja Paiholan sekä Liperin Ylämyllyn, Mattisenlahden, Vaivion ja Harinjärven metsänomistajia. Hän seuraa toisen työnantajan palvelukseen siirtynyttä metsäasiantuntija Jussi Tolosta. Marketan tavoittaa numerosta 0400 355 385 sekä marketta.arffman-turunen@mhy.fi

Joensuun Enon toimiston metsäasiantuntijana jatkaa Tessa Kivistö. Tessan tavoittaa tutusta numerosta 0400 378 840. #mhypohjoiskarjala

Ajankohtaista

 1. Mhy Pohjois-Karjalan vuosi 2023 pakettiin

  Mhy Pohjois-Karjalan vuosi 2023 pakettiin

  Pohjois-Karjala

  Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan valtuusto piti viimeisen virallisen kokouksensa nykyisellä kokoonpanolla Joensuussa 9.4. Kevätkokouksessa läsnä olivat läsnä kaikki 39 valtuutettua yhtä lukuun ottamatta. Loppusyksystä pidetään valtuustovaalit ja metsänhoitoyhdistykselle valitaan tuolloin uusien sääntöjen mukainen aiempaa pienempi 28 jäseninen valtuusto.

  Lue lisää
 2. Blogi: Uskallammeko nähdä metsän ja luonnon palveluna?

  Blogi: Uskallammeko nähdä metsän ja luonnon palveluna?

  Pohjois-Karjala

  Luonnon monimuotoisuuden edistämisen keinoja pohditaan tällä hetkellä laajasti. Metso -ohjelma, joka perustuu vapaaehtoisiin sopimuksiin, on ollut menestyksekäs. Taustalla on yhteiskunnan rahoitus. Markkinoihin perustuvia malleja ei kuitenkaan aiemmin ole ollut tarjolla. Luontoarvot.fi -palvelu on tuonut kaikille mahdollisuuden osallistua luontoarvojen säilyttämiseen ja luonnon monimuotoisuuden edistämiseen.

 3. Ensimmäinen ”Viestintää tukeva työnantaja” -palkinto Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle

  Ensimmäinen ”Viestintää tukeva työnantaja” -palkinto Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle

  Pohjois-Karjala

  Ensimmäinen Viestintää tukeva työnantaja -palkinto on nyt myönnetty Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle. Palkinto käsittää 2 000 euron rahapalkinnon sekä kunniakirjan. Lisäksi palkinnon saaja saa käyttöönsä sen viestinnällisestä yhteiskuntavastuusta kertovan tunnuksen.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset