Tarjolla työharjoittelupaikkoja tuleville metsäammattilaisille - haku auki 6.1.2021 saakka

16.11.2020

Mhy Pohjois-Karjala toimialue on Pohjois-Karjalan kaikki kunnat sekä Parikkalan kunnan Uukuniemen alue. Jäsenten omistamien metsien kokonaispinta-ala on noin 560 000 ha ja kestävä hakkuusuunnite noin 3,8 miljoonaa kuutiota vuodessa. Yhdistyksellä on 13 paikallistoimistoa ja palvelemme metsänomistajia 55 toimihenkilön voimin. Työllistämme merkittävästi paikallisia metsureita sekä alan yrittäjiä. Mhy Pohjois-Karjalassa on jäseninä noin 12 000 metsänomistajaa.
Lue lisää:
 www.mhy.fi/pohjois-karjala sekä Facebookissa @MetsänhoitoyhdistysPohjoisKarjala

TOIMIHENKILÖHARJOITTELUPAIKAT 2021

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala hakee kesäksi 2021 viittä reipasta ja oma-aloitteista metsäopiskelijaa palkalliseen toimihenkilöharjoitteluun.

Neljän kuukauden aikana (toukokuu - elokuu) pääset tutustumaan laajasti metsänhoitoyhdistyksen tehtäväkenttään ja tekemään oikeita metsäammattilaisen töitä kuten:

  • Itsenäisiä tai metsänomistajan kanssa tehtäviä tilakäyntejä, joihin sisältyy hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja tarkastuksia sekä laadun valvontaa
  • Hakkuualueiden ja metsänhoitokohteiden nauhoituksia
  • Metsänuudistamisen laadun seurantaan liittyviä mittaustehtäviä
  • Korjuun valvonnan, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden työnjohtotehtäviä 
  • Osallistumaan tapahtumien ja retkien järjestelyihin

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä koko Pohjois-Karjalan ja Uukuniemen alueella, joten toivomme, että sinulla on auto käytettävissäsi. Edellytämme metsäalan perusosaamisen lisäksi kykyä itsenäiseen työhön myös maastossa. Pyydämme lähettämään hakemuksen ansioluetteloineen 6.1.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: pohjois-karjala@mhy.fi 

Voit halutessasi ilmoittaa toiveesi mahdollisesta työskentelypaikkakunnasta. Haastatteluun valituille hakijoille ilmoitamme henkilökohtaisesti tammikuun aikana.