Mhy Pohjois-Karjalan hallitus järjestäytyi

pohjois-karjala

Metsänhoitoyhdistyksen hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksensa 16.1. Joensuussa. Hallituksen puheenjohtajana valittiin jatkamaan Päivikki Otronen Liperistä ja varapuheenjohtajana jatkaa Timo Ryynänen Lieksasta.

Hallituksessa tapahtui kuitenkin vuoden vaihtuessa myös pieniä muutoksia, kun hallituksen jäsenmäärä putosi 8 henkeen. Hallituksessa aloitti uutena Kari Piironen Nurmeksesta. Muut hallituksen jäsenet ovat Pekka Asikainen Rääkkylästä, Mika Kuronen Tohmajärveltä, Jarmo Nevalainen Juuasta, Timo Vatanen Tuupovaarasta ja Jaana Timonen Kiteeltä. https://www.mhy.fi/pohjois-karjala/hallinto

Ajankohtaista

  1. Toimihenkilöuutisia Joensuussa ja Enossa

    Toimihenkilöuutisia Joensuussa ja Enossa

    Pohjois-Karjala

    Joensuun toimiston metsäasiantuntijana on aloittanut vanhempainvapaalta palaava Marketta Arffman-Turunen. Marketta palvelee Kontiolahden Kulhon, Kunnasniemen, Lehmon, Onttolan ja Paiholan sekä Liperin Ylämyllyn, Mattisenlahden, Vaivion ja Harinjärven metsänomistajia.

    Lue lisää
  2. Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

    Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

    Pohjois-Karjala

    Jäsenmaksulaskujen postitus käynnistyi perjantaina 9.2.2024 ja ensimmäiset jo perillä! Mhy Pohjois-Karjalan jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

  3. Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

    Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

    Pohjois-Karjala

    Pohjois-Karjalassa on valmisteilla useita tuuli- ja aurinkovoimalahankkeita eri vaiheissa. Uusiutuva energia on itsessään positiivinen asia ja maanomistajille parhaimmillaan erinomainen tulonlähde. Tähän sisältyy kuitenkin myös maanomistajien kannalta hankalia ”lieveilmiöitä”. Näiden suhteen kannattaa olla valppaana.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset