Mhy Pohjois-Karjalan hallitus järjestäytyi

pohjois-karjala

Metsänhoitoyhdistyksen hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksensa 16.1. Joensuussa. Hallituksen puheenjohtajana valittiin jatkamaan Päivikki Otronen Liperistä ja varapuheenjohtajana jatkaa Timo Ryynänen Lieksasta.

Hallituksessa tapahtui kuitenkin vuoden vaihtuessa myös pieniä muutoksia, kun hallituksen jäsenmäärä putosi 8 henkeen. Hallituksessa aloitti uutena Kari Piironen Nurmeksesta. Muut hallituksen jäsenet ovat Pekka Asikainen Rääkkylästä, Mika Kuronen Tohmajärveltä, Jarmo Nevalainen Juuasta, Timo Vatanen Tuupovaarasta ja Jaana Timonen Kiteeltä. https://www.mhy.fi/pohjois-karjala/hallinto

Ajankohtaista

 1. Panu Kukkonen aloitti metsäteiden ja luonnonhoidon erityisasiantuntijana

  Panu Kukkonen aloitti metsäteiden ja luonnonhoidon erityisasiantuntijana

  Pohjois-Karjala

  Mhy Pohjois-Karjalan uutena metsäteiden ja luonnonhoidon erityisasiantuntijana Nurmeksen toimistolla on aloittanut metsätalousinsinööri (YAMK) Panu Kukkonen. Kukkonen on aikaisemmin työskennellyt mm. Metsähallituksella, Metsäkeskuksella ja Stora Ensolla. Tervetuloa taloon Panu !

  Lue lisää
 2. Kesän 2024 toimihenkilöharjoittelupaikat haussa 1.11.-15.12.

  Kesän 2024 toimihenkilöharjoittelupaikat haussa 1.11.-15.12.

  Pohjois-Karjala

  Hei Sinä tuleva metsäalan ammattilainen 💚 Mhy Pohjois-Karjala hakee kesäksi 2024 viittä oma-aloitteista ja reipasta metsäalan opiskelijaa palkalliseen toimihenkilöharjoitteluun. Edellisvuosien harjoittelijoilta metsänhoitoyhdistyksemme on saanut hyvää palautetta. Työtehtäviämme on kehuttu monipuolisiksi ja harjoittelun ohjausta hyväksi. Lisäksi vastuuta on annettu osaamisen mukaan myös harjoittelijoille.

 3. Joonas Heikkinen metsäasiantuntijaksi Nurmekseen

  Joonas Heikkinen metsäasiantuntijaksi Nurmekseen

  Pohjois-Karjala

2023 © Metsänhoitoyhdistykset