Mhy P-K valtuusto: Metsänomistajat ovat meille kaikkein tärkeimpiä

pohjois-karjala

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan valtuusto kokoontui syyskokoukseensa 11. joulukuuta Joensuussa Kukkolan tilalla valtuuston puheenjohtajan ilomantsilaisen Teuvo Maksimaisen johdolla. Kokouksen aluksi MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola piti alustuksen ajankohtaisista metsäasioista. Puheenvuorossaan Mikko muistutti myös metsänomistajien edunvalvonnan erinomaisista tuloksista kuluneen vuoden aikana. Syyskokouksen tehtävänä oli päättää muun muassa tulevan vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista sekä jäsenmaksun suuruudesta. Jäsenmaksu päätettiinkin pitää ennallaan.

Vuoden 2024 toiminnassa keskitytään metsänomistajien konkreettiseen edunvalvontaan, erinomaiseen asiakaskokemukseen, työnantajaimagon kehittämiseen, uusien tuotteiden, kuten luonnonhoitopalvelut, onnistuneeseen lanseeraukseen sekä digitaalisten palvelujen ja työkalujen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Näitä uusia digityökaluja ovat muun muassa toimihenkilöidemme keskeinen työkalu LeafPoint -metsäjärjestelmä sekä metsänomistajien digipalvelu OmaMetsä.

Kokouksessa valittiin myös metsänhoitoyhdistyksen edustajat MTK:n metsävaltuuskuntaan. Varsinaisina edustajina toimivat vuonna 2024 hallituksen tammikuussa valittava puheenjohtaja sekä Mika Kuronen ja Marjaana Olenius. Varahenkilöiksi valittiin hallituksen tuleva varapuheenjohtaja sekä Marita Miettinen ja Jaana Timonen.

Syyskokous olikin tällä kertaa viimeinen tällä kokoonpanolla, sillä seuraavassa syyskokouksessa asioista kokoontuu päättämään syksyllä valittava uusi valtuusto. Nykyisessä valtuustossa on 39 jäsentä, mutta uuteen valtuustoon valitaan ainoastaan 28 jäsentä ja heille 8 varavaltuutettua, joten mielenkiinnolla jäämme seuraamaan, kuinka kova kisa valtuustopaikoista syksyllä käydäänkään.

Ajankohtaista

 1. Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

  Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

  Pohjois-Karjala

  Jäsenmaksulaskujen postitus käynnistyi perjantaina 9.2.2024 ja ensimmäiset jo perillä! Mhy Pohjois-Karjalan jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

  Lue lisää
 2. Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Pohjois-Karjala

  Pohjois-Karjalassa on valmisteilla useita tuuli- ja aurinkovoimalahankkeita eri vaiheissa. Uusiutuva energia on itsessään positiivinen asia ja maanomistajille parhaimmillaan erinomainen tulonlähde. Tähän sisältyy kuitenkin myös maanomistajien kannalta hankalia ”lieveilmiöitä”. Näiden suhteen kannattaa olla valppaana.

 3. Joensuun uuden toimiston avoimet ovet 23.2. klo 12-16

  Joensuun uuden toimiston avoimet ovet 23.2. klo 12-16

  Pohjois-Karjala

  Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Mhy Pohjois-Karjalan uuden Joensuun toimiston tiloihin perjantaina 23.2.2024 klo 12-16! Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppakaari 1, 2.krs. Tiloihin on esteetön pääsy hissillä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset