Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan verkkokauppa on avattu

16.3.2019

Mhy Pohjois-Karjala on avannut 16.3.2019 ensimmäisen metsäpalveluja myyvän verkkokaupan osoitteessa: pk.mhy.fi

Tavoitteena on helpottaa metsänomistajan asiointia, kun hän ostaa puukauppaan, metsänhoitoon tai metsäomaisuuden hoitoon liittyviä palveluja. 

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala on avannut metsänhoitopalveluja myyvän verkkokaupan osoitteessa pk.mhy.fi. Aiemmista metsänomistajille suunnatuista verkkokaupoista poiketen uusi kauppa keskittyy palvelujen, ei esimerkiksi työkalujen ja tarvikkeiden myyntiin. 

”Verkkokaupasta voi tällä hetkellä ostaa yli 20 eri palvelua, jotka liittyvät puukauppaan, metsänhoitoon tai metsäomaisuuden hoitamiseen. Pohjois-Karjalassa ja Uukuniemellä metsää omistava voi ostaa kaupasta esimerkiksi puukaupan kilpailuttamisen ja valvonnan, taimikonhoitotyöt, neuvonta- tai metsänuudistamispalvelun”, sanoo Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan johtaja Harri Välimäki. 

”Verkkokaupan yksi etu on, että metsänomistaja voi tutustua ja vertailla tuotteita, ostaapa hän palvelun sitten verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä yhdistykseen perinteiseen tapaan puhelimella, sähköpostilla tai kasvotusten asiasta sopimalla.” 

Tervetuloa metsänomistajien omaan verkkokauppaan pk.mhy.fi!