Kesän 2024 toimihenkilöharjoittelupaikat haussa 1.11.-15.12.

pohjois-karjala

Hei Sinä tuleva metsäalan ammattilainen

💚
Mhy Pohjois-Karjala hakee kesäksi 2024 viittä oma-aloitteista ja reipasta metsäalan opiskelijaa palkalliseen toimihenkilöharjoitteluun. Edellisvuosien harjoittelijoilta metsänhoitoyhdistyksemme on saanut hyvää palautetta. Työtehtäviämme on kehuttu monipuolisiksi ja harjoittelun ohjausta hyväksi. Lisäksi vastuuta on annettu osaamisen mukaan myös harjoittelijoille. Neljän kuukauden aikana (toukokuu - elokuu) pääset tutustumaan perehdyttämisohjelman kautta laajasti metsänhoitoyhdistyksen tehtäväkenttään ja tekemään osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan oikeita metsäammattilaisen töitä kuten:

✅
Itsenäisiä tai metsänomistajan kanssa tehtäviä tilakäyntejä, joihin sisältyy hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja tarkastuksia sekä laadunvalvontaa
✅
Hakkuualueiden ja metsänhoitokohteiden nauhoituksia
✅
Metsänuudistamisen laadun seurantaan liittyviä mittaustehtäviä
✅
Korjuun valvonnan, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden työnjohtotehtäviä
✅
Metsäteiden ja suometsien hoidon koulutuspäivät

Tarjoamme mukavassa työyhteisössä monipuolisia työtehtäviä koko Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan Uukuniemen alueella, joten toivomme, että sinulla on auto käytettävissäsi. Edellytämme metsäalan perusosaamisen lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön myös maastossa. Voit halutessasi ilmoittaa toiveesi mahdollisesta työskentelypaikkakunnasta.Lähetä hakemuksesi linkin kautta. Harjoittelupaikkojen hakuaika on 1.11.-15.12.2023. Laita hakemuksesi ajoissa, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana
.

Ajankohtaista

 1. Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

  Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

  Pohjois-Karjala

  Jäsenmaksulaskujen postitus käynnistyi perjantaina 9.2.2024 ja ensimmäiset jo perillä! Mhy Pohjois-Karjalan jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

  Lue lisää
 2. Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Pohjois-Karjala

  Pohjois-Karjalassa on valmisteilla useita tuuli- ja aurinkovoimalahankkeita eri vaiheissa. Uusiutuva energia on itsessään positiivinen asia ja maanomistajille parhaimmillaan erinomainen tulonlähde. Tähän sisältyy kuitenkin myös maanomistajien kannalta hankalia ”lieveilmiöitä”. Näiden suhteen kannattaa olla valppaana.

 3. Joensuun uuden toimiston avoimet ovet 23.2. klo 12-16

  Joensuun uuden toimiston avoimet ovet 23.2. klo 12-16

  Pohjois-Karjala

  Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Mhy Pohjois-Karjalan uuden Joensuun toimiston tiloihin perjantaina 23.2.2024 klo 12-16! Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppakaari 1, 2.krs. Tiloihin on esteetön pääsy hissillä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset