Haemme metsäasiantuntijaa Lieksaan

03.4.2018

Mhy Pohjois-Karjala toimii Pohjois-Karjalan sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Yhdistys on maakunnan yksi merkittävimmistä metsätalouden toimijoista ja tarjoaa metsänomistajille laadukkaita sekä monipuolisia palveluita.

Haemme joukkoomme Lieksan toimistolle
METSÄASIANTUNTIJAA

Metsäasiantuntijan toimenkuvaan kuuluu metsänhoidon, puukaupan ja asiantuntijapalveluiden markkinointi ja myynti sekä metsänomistajien neuvonta että edunvalvonta puukaupassa ja maankäytössä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivista myyntihenkisyyttä sekä tiivistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta tiimin muiden jäsenten ja metsänomistajien kanssa.

Edellytämme hakijalta vähintään metsätalousinsinöörin (amk) tai vastaavaa koulutusta, hyvää asiakaspalvelutaitoa ja sitoutunutta, tuloksellista otetta työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisesti toimintaansa kehittävässä metsänhoitoyhdistyksessä. Palkkaus YT/METO- työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäpalvelupäällikkö Mika Lappalainen puh. 0500 278 011. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 20.4.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pohjois-karjala@mhy.fi