Avoimia työpaikkoja: Metsäasiantuntijat Nurmekseen ja Lieksaan

pohjois-karjala

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala on yksi maakunnan merkittävimmistä metsätalouden toimijoista. Tarjoamme metsänomistajille laadukkaita ja monipuolisia palveluja Pohjois-Karjalassa sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Lue lisää Mhy.fi/pohjois-karjala

Metsäasiantuntijana vastaat metsänomistajien neuvonnasta sekä palveluiden myynnistä ja puukaupasta omalla toimialueellasi Nurmeksessa ja Lieksassa. Kannattaa ehdottomasti hakea, mikäli sinulla on metsäalan koulutus, olet ulospäin suuntautunut sekä myyntihenkinen. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pitkää kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta sinun pitää olla innokas oppimaan uutta ja halukas kehittymään! Tarjoamme sinulle vakinaisen työsuhteen sekä monipuolisen, mielenkiintoisen ja osaamisesi mukaan kehittyvän työtehtävän eteenpäin katsovassa metsänhoitoyhdistyksessä. Tarjoamiimme etuihin kuuluu vielä mukavat työkaverit ja huiput metsänomistajat!

Lisätietoja tehtävistä antavat johtaja Harri Välimäki puh. 050 379 9112 / harri.valimaki@mhy.fi tai metsäpalvelupäällikkö Ilkka Ämmälä puh. 0500 279 055 tai ilkka.ammala@mhy.fi

Hakemukset CV:n kera osoitteeseen: rekry.pohjois-karjala@mhy.fi viimeistään 21.12.2022. 

Ajankohtaista

 1. Atte Parviainen metsäasiantuntijaksi Ilomantsiin

  Atte Parviainen metsäasiantuntijaksi Ilomantsiin

  Pohjois-Karjala

  Lähes valmis metsätalousinsinööri Atte Parviainen on aloittanut 4.9.2023 Ilomantsin uutena metsäasiantuntijana.

  Lue lisää
 2. Puu talteen entistä tarkemmin

  Puu talteen entistä tarkemmin

  Pohjois-Karjala

  Metsäyhtiöistä ainakin StoraEnso ja MetsäGroup ovat ilmoittaneet elokuussa laskevansa kuitupuun latvaläpimittoja. Latvaläpimittavaatimuksen alentuminen lisää luonnollisesti hieman hakkuukertymää ja se on metsänomistajien kannalta ilman muuta hyvä asia.

 3. Iskikö myrsky metsään? Tässä muistilista metsänomistajalle

  Iskikö myrsky metsään? Tässä muistilista metsänomistajalle

  Pohjois-Karjala

  Loppukesä voi olla stressaavaa aikaa metsänomistajalle, sillä sääkartoille piirtyy tuon tuosta ukkosrintamia. Ukkosrintamiin voi pahimmillaan kuulua syöksyvirtauksia, jotka silittävät metsää kuin viljaa. Tuhon äärellä seisoessa voi tuntua, ettei tilanteesta ole ulospääsyä ja eurot valuvat silmissä hukkaan. Ikävä kyllä, emme voi luonnonvoimille mitään ja onkin tärkeä koettaa suunnata katse tulevaisuuteen.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset