Avoin työpaikka - Metsäasiantuntija

04.12.2018

Mhy Pohjois-Karjala toimialue on Pohjois-Karjalan kaikki kunnat sekä Parikkalan kunnan Uukuniemen alue. Jäsenten omistamien metsien kokonaispinta-ala on noin 560 000 ha ja kestävä hakkuusuunnite noin 3,8 miljoonaa kuutiota vuodessa. Yhdistyksellä on 13 paikallistoimistoa ja palvelemme metsänomistajia 55 toimihenkilön voimin sekä työllistämme paikallisia metsureita sekä yrittäjiä. Mhy Pohjois-Karjalassa on jäseninä noin 13 000 metsänomistajaa. Tarjoamme metsänomistajille monipuolisia puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita.
Lue lisää:
 www.mhy.fi/pohjois-karjala sekä Facebookissa @MetsänhoitoyhdistysPohjoisKarjala

Haemme Lieksan toimistolle METSÄASIANTUNTIJAA

Metsäasiantuntijan toimenkuvaan kuuluu metsänhoidon, puukaupan ja asiantuntijapalveluiden markkinointi ja myynti sekä metsänomistajien neuvonta että edunvalvonta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivista myyntihenkisyyttä sekä tiivistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta tiimin muiden jäsenten ja metsänomistajien kanssa. Edellytämme hakijalta vähintään metsätalousinsinöörin (amk) tai vastaavaa koulutusta, hyvää asiakaspalvelutaitoa ja sitoutunutta, tuloksellista otetta työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisesti toimintaansa kehittävässä metsänhoitoyhdistyksessä. Palkkaus YT/METO- työehtosopimuksen mukainen. Lisätietoja tehtävästä antaa metsäpalvelupäällikkö Mika Lappalainen puh. 0500 278 011.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 31.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: pohjois-karjala@mhy.fi