Avoin työpaikka: Erityisasiantuntija metsäsuunnittelu

pohjois-karjala

Haemme uutta metsäsuunnittelun erityisasiantuntijaa joko Lieksaan tai Nurmekseen.

Pääasiallisena työtehtävänä on metsäsuunnitelmien ja tila-arvioiden laatiminen. Parhaan edellytyksen tehtävän hoitamiseen antaa metsäalan soveltuva koulutus kuten metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja. Työkokemus vastaavista metsäalan tehtävistä on myös eduksi.

Onnistut tehtävässä, kun metsänomistajat ja metsäammattilaiset voivat luottaa metsävaratiedon ja metsäarvioiden oikeellisuuteen ja pohjata omat päätöksensä ja tehtävät toimenpiteet tälle tiedolle. Haemme henkilöä, joka pitää maastotyöskentelystä ja jolle itsenäinen päätöksenteko metsässä ei ole ongelma. Toimistolla tulet hyvin toimeen työkavereiden kanssa ja sujahdat mukavasti osaksi eloisaa 59 henkilön työyhteisöämme.

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala on yksi suurimmista metsänhoitoyhdistyksistä ja maakunnan merkittävin metsäalan toimija. Tarjoamme samassa paketissa suurehkon kehittyvän työnantajan edut, mutta myös pienen toimijan inhimillisyyden ja joustavuuden. Metsänhoitoyhdistys työnantajana todellakin välittää työntekijöistään. Iloisten työkaverien ja kivan työyhteisön lisäksi tarjoamme huiput asiakkaat. Ja kaiken lisäksi palkitsemme onnistumisista mukavasti.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi meille viimeistään 18.2.2024 tämän linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat metsäpalvelupäällikkö Mika Lappalainen p. 050 0278 011 tai johtaja Harri Välimäki p. 050 379 9112. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@mhy.fi.

Ajankohtaista

  1. Uusi metsäasiantuntija Argillander aloitti Lieksan toimistolla

    Uusi metsäasiantuntija Argillander aloitti Lieksan toimistolla

    Pohjois-Karjala

    Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uuden Lieksan toimiston metsäasiantuntijan metsätalousinsinööri (AMK) Aleksi Argillanderin. "Mukava päästä soveltamaan koulussa oppimaani metsäosaamista käytännössä. Lieksa on tullut tutuksi menneen vuoden aikana, ja olen viihtynyt siellä hyvin. Erityisesti pidän kaupungin yhteisöllisyydestä ja luonnossa liikkumisen mahdollisuuksista.

    Lue lisää
  2. Mhy Pohjois-Karjalan vuosi 2023 pakettiin

    Mhy Pohjois-Karjalan vuosi 2023 pakettiin

    Pohjois-Karjala

    Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan valtuusto piti viimeisen virallisen kokouksensa nykyisellä kokoonpanolla Joensuussa 9.4. Kevätkokouksessa läsnä olivat läsnä kaikki 39 valtuutettua yhtä lukuun ottamatta. Loppusyksystä pidetään valtuustovaalit ja metsänhoitoyhdistykselle valitaan tuolloin uusien sääntöjen mukainen aiempaa pienempi 28 jäseninen valtuusto.

  3. Blogi: Uskallammeko nähdä metsän ja luonnon palveluna?

    Blogi: Uskallammeko nähdä metsän ja luonnon palveluna?

    Pohjois-Karjala

    Luonnon monimuotoisuuden edistämisen keinoja pohditaan tällä hetkellä laajasti. Metso -ohjelma, joka perustuu vapaaehtoisiin sopimuksiin, on ollut menestyksekäs. Taustalla on yhteiskunnan rahoitus. Markkinoihin perustuvia malleja ei kuitenkaan aiemmin ole ollut tarjolla. Luontoarvot.fi -palvelu on tuonut kaikille mahdollisuuden osallistua luontoarvojen säilyttämiseen ja luonnon monimuotoisuuden edistämiseen.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset