Avoimia työpaikkoja: Kesätöitä tarjolla tuleville metsäammattilaisille

pohjois-karjala

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ry on yksi maakunnan merkittävimmistä metsätalouden toimijoista. Tarjoamme metsänomistajille laadukkaita ja monipuolisia palveluja Pohjois-Karjalassa sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Lue lisää: Mhy.fi/pohjois-karjala sekä Facebookissa @MetsänhoitoyhdistysPohjoisKarjala

TOIMIHENKILÖHARJOITTELUPAIKAT 2023

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala hakee kesäksi 2023 viittä reipasta ja oma-aloitteista metsäopiskelijaa palkalliseen toimihenkilöharjoitteluun. Neljän kuukauden aikana (toukokuu - elokuu) pääset tutustumaan laajasti metsänhoitoyhdistyksen tehtäväkenttään ja tekemään kokemuksesi mukaan oikeita metsäammattilaisen töitä kuten:

 • Itsenäisiä tai metsänomistajan kanssa tehtäviä tilakäyntejä, joihin sisältyy hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja tarkastuksia sekä laadunvalvontaa
 • Hakkuualueiden ja metsänhoitokohteiden nauhoituksia
 • Metsänuudistamisen laadun seurantaan liittyviä mittaustehtäviä
 • Korjuun valvonnan, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden työnjohtotehtäviä 
 • Osallistumaan tapahtumien ja retkien järjestelyihin

  Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä Pohjois-Karjalan (pl. Heinävesi) ja Parikkalan Uukuniemen alueella, joten toivomme, että sinulla on auto käytettävissäsi. Edellytämme metsäalan perusosaamisen lisäksi kykyä itsenäiseen työhön myös maastossa. Voit halutessasi ilmoittaa toiveesi mahdollisesta työskentelypaikkakunnasta. 

Pyydämme lähettämään hakemuksen CV:n kera 15.12.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: pohjois-karjala@mhy.fi Laitathan tulemaan hakemusta ajoissa, sillä haastattelemme mahdollisesti hakijoita jo hakuaikana.

Ajankohtaista

 1. Uusi metsäasiantuntija Argillander aloitti Lieksan toimistolla

  Uusi metsäasiantuntija Argillander aloitti Lieksan toimistolla

  Pohjois-Karjala

  Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uuden Lieksan toimiston metsäasiantuntijan metsätalousinsinööri (AMK) Aleksi Argillanderin. "Mukava päästä soveltamaan koulussa oppimaani metsäosaamista käytännössä. Lieksa on tullut tutuksi menneen vuoden aikana, ja olen viihtynyt siellä hyvin. Erityisesti pidän kaupungin yhteisöllisyydestä ja luonnossa liikkumisen mahdollisuuksista.

  Lue lisää
 2. Mhy Pohjois-Karjalan vuosi 2023 pakettiin

  Mhy Pohjois-Karjalan vuosi 2023 pakettiin

  Pohjois-Karjala

  Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan valtuusto piti viimeisen virallisen kokouksensa nykyisellä kokoonpanolla Joensuussa 9.4. Kevätkokouksessa läsnä olivat läsnä kaikki 39 valtuutettua yhtä lukuun ottamatta. Loppusyksystä pidetään valtuustovaalit ja metsänhoitoyhdistykselle valitaan tuolloin uusien sääntöjen mukainen aiempaa pienempi 28 jäseninen valtuusto.

 3. Blogi: Uskallammeko nähdä metsän ja luonnon palveluna?

  Blogi: Uskallammeko nähdä metsän ja luonnon palveluna?

  Pohjois-Karjala

  Luonnon monimuotoisuuden edistämisen keinoja pohditaan tällä hetkellä laajasti. Metso -ohjelma, joka perustuu vapaaehtoisiin sopimuksiin, on ollut menestyksekäs. Taustalla on yhteiskunnan rahoitus. Markkinoihin perustuvia malleja ei kuitenkaan aiemmin ole ollut tarjolla. Luontoarvot.fi -palvelu on tuonut kaikille mahdollisuuden osallistua luontoarvojen säilyttämiseen ja luonnon monimuotoisuuden edistämiseen.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset