Avoimia työpaikkoja: Kesätöitä tarjolla tuleville metsäammattilaisille

pohjois-karjala

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ry on yksi maakunnan merkittävimmistä metsätalouden toimijoista. Tarjoamme metsänomistajille laadukkaita ja monipuolisia palveluja Pohjois-Karjalassa sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Lue lisää: Mhy.fi/pohjois-karjala sekä Facebookissa @MetsänhoitoyhdistysPohjoisKarjala

TOIMIHENKILÖHARJOITTELUPAIKAT 2023

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala hakee kesäksi 2023 viittä reipasta ja oma-aloitteista metsäopiskelijaa palkalliseen toimihenkilöharjoitteluun. Neljän kuukauden aikana (toukokuu - elokuu) pääset tutustumaan laajasti metsänhoitoyhdistyksen tehtäväkenttään ja tekemään kokemuksesi mukaan oikeita metsäammattilaisen töitä kuten:

 • Itsenäisiä tai metsänomistajan kanssa tehtäviä tilakäyntejä, joihin sisältyy hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja tarkastuksia sekä laadunvalvontaa
 • Hakkuualueiden ja metsänhoitokohteiden nauhoituksia
 • Metsänuudistamisen laadun seurantaan liittyviä mittaustehtäviä
 • Korjuun valvonnan, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden työnjohtotehtäviä 
 • Osallistumaan tapahtumien ja retkien järjestelyihin

  Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä Pohjois-Karjalan (pl. Heinävesi) ja Parikkalan Uukuniemen alueella, joten toivomme, että sinulla on auto käytettävissäsi. Edellytämme metsäalan perusosaamisen lisäksi kykyä itsenäiseen työhön myös maastossa. Voit halutessasi ilmoittaa toiveesi mahdollisesta työskentelypaikkakunnasta. 

Pyydämme lähettämään hakemuksen CV:n kera 15.12.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: pohjois-karjala@mhy.fi Laitathan tulemaan hakemusta ajoissa, sillä haastattelemme mahdollisesti hakijoita jo hakuaikana.

Ajankohtaista

 1. Panu Kukkonen aloitti metsäteiden ja luonnonhoidon erityisasiantuntijana

  Panu Kukkonen aloitti metsäteiden ja luonnonhoidon erityisasiantuntijana

  Pohjois-Karjala

  Mhy Pohjois-Karjalan uutena metsäteiden ja luonnonhoidon erityisasiantuntijana Nurmeksen toimistolla on aloittanut metsätalousinsinööri (YAMK) Panu Kukkonen. Kukkonen on aikaisemmin työskennellyt mm. Metsähallituksella, Metsäkeskuksella ja Stora Ensolla. Tervetuloa taloon Panu !

  Lue lisää
 2. Kesän 2024 toimihenkilöharjoittelupaikat haussa 1.11.-15.12.

  Kesän 2024 toimihenkilöharjoittelupaikat haussa 1.11.-15.12.

  Pohjois-Karjala

  Hei Sinä tuleva metsäalan ammattilainen 💚 Mhy Pohjois-Karjala hakee kesäksi 2024 viittä oma-aloitteista ja reipasta metsäalan opiskelijaa palkalliseen toimihenkilöharjoitteluun. Edellisvuosien harjoittelijoilta metsänhoitoyhdistyksemme on saanut hyvää palautetta. Työtehtäviämme on kehuttu monipuolisiksi ja harjoittelun ohjausta hyväksi. Lisäksi vastuuta on annettu osaamisen mukaan myös harjoittelijoille.

 3. Joonas Heikkinen metsäasiantuntijaksi Nurmekseen

  Joonas Heikkinen metsäasiantuntijaksi Nurmekseen

  Pohjois-Karjala

2023 © Metsänhoitoyhdistykset