Avoimia työpaikkoja: Kesätöitä tarjolla tuleville metsäammattilaisille

pohjois-karjala

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ry on yksi maakunnan merkittävimmistä metsätalouden toimijoista. Tarjoamme metsänomistajille laadukkaita ja monipuolisia palveluja Pohjois-Karjalassa sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Lue lisää: Mhy.fi/pohjois-karjala sekä Facebookissa @MetsänhoitoyhdistysPohjoisKarjala

TOIMIHENKILÖHARJOITTELUPAIKAT 2023

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala hakee kesäksi 2023 viittä reipasta ja oma-aloitteista metsäopiskelijaa palkalliseen toimihenkilöharjoitteluun. Neljän kuukauden aikana (toukokuu - elokuu) pääset tutustumaan laajasti metsänhoitoyhdistyksen tehtäväkenttään ja tekemään kokemuksesi mukaan oikeita metsäammattilaisen töitä kuten:

 • Itsenäisiä tai metsänomistajan kanssa tehtäviä tilakäyntejä, joihin sisältyy hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja tarkastuksia sekä laadunvalvontaa
 • Hakkuualueiden ja metsänhoitokohteiden nauhoituksia
 • Metsänuudistamisen laadun seurantaan liittyviä mittaustehtäviä
 • Korjuun valvonnan, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden työnjohtotehtäviä 
 • Osallistumaan tapahtumien ja retkien järjestelyihin

  Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä Pohjois-Karjalan (pl. Heinävesi) ja Parikkalan Uukuniemen alueella, joten toivomme, että sinulla on auto käytettävissäsi. Edellytämme metsäalan perusosaamisen lisäksi kykyä itsenäiseen työhön myös maastossa. Voit halutessasi ilmoittaa toiveesi mahdollisesta työskentelypaikkakunnasta. 

Pyydämme lähettämään hakemuksen CV:n kera 15.12.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: pohjois-karjala@mhy.fi Laitathan tulemaan hakemusta ajoissa, sillä haastattelemme mahdollisesti hakijoita jo hakuaikana.

Ajankohtaista

 1. Asiakaslehti 2/2023 ilmestynyt

  Asiakaslehti 2/2023 ilmestynyt

  Pohjois-Karjala

  Kevään Metsänomistajat Pohjois-Karjalan asiakaslehti on ilmestynyt. Aiheina mm. miten kulotus lisää monimuotoisuutta tai miten oikea-aikaisella taimikonhoidolla lisäät tulevaisuuden puukauppatiliä. Lehteä pääset lukemaan myös digilehtenä!

  Lue lisää
 2. Valtuusto kokoontui kevätkokoukseen

  Valtuusto kokoontui kevätkokoukseen

  Pohjois-Karjala

  Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan valtuusto kokoontui 14.4. sääntömääräiseen kevätkokoukseensa Joensuussa.

 3. Tomi Räsänen operaatioasiantuntijaksi

  Tomi Räsänen operaatioasiantuntijaksi

  Pohjois-Karjala

  Mhy Pohjois-Karjalan operaatioasiantuntijaksi Polvijärven toimistolle on nimitetty metsätalousinsinööri Tomi Räsänen.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset