Asiakaslehti 2/2023 ilmestynyt

pohjois-karjala

Kevään Metsänomistajat Pohjois-Karjala 2/2023 asiakaslehti on ilmestynyt. Aiheina mm. miten kulotus lisää monimuotoisuutta tai miten oikea-aikaisella taimikonhoidolla lisäät tulevaisuuden puukauppatiliä. Lehteä pääset lukemaan myös digilehtenä!

Ajankohtaista

  1. Puumarkkinakatsaus: Pohjois-Karjalassa käynnissä aktiivinen puukauppavuosi

    Puumarkkinakatsaus: Pohjois-Karjalassa käynnissä aktiivinen puukauppavuosi

    Pohjois-Karjala

    Puukauppa on käynyt valtakunnallisella tasolla vilkkaana. Varsinkin Pohjois-Karjalassa vertailu edellisiin vuosiin paljastaa metsänomistajien aktiivisuuden. Yksityismetsien puukauppatilastot ovat osoittaneet vuoden aikana puukaupan vilkkauden. Valtakunnallisella tasolla liikutaan vuoden 2021 puukauppamäärissä, mutta Pohjois-Karjalassa kuluneen vuoden kumulatiivinen puukauppamäärä on viikkoon 40 mennessä ollut 2020-luvun vilkkainta.

    Lue lisää
  2. Mhy Pohjois-Karjalalle myönnetty yhteiskunnallinen yritys - merkki

    Mhy Pohjois-Karjalalle myönnetty yhteiskunnallinen yritys - merkki

    Pohjois-Karjala

    Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

  3. Mhy Pohjois-Karjalan valtuustovaalien ehdokkaat vahvistettu

    Mhy Pohjois-Karjalan valtuustovaalien ehdokkaat vahvistettu

    Pohjois-Karjala

    Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan vaaleissa on 54 ehdokasta, kun paikkoja valtuustoon on tarjolla 28. Nykyisestä valtuustosta on ehdolla 25, uusia ehdokkaita on 29.