Mhy Pohjois-Karjalan metsäopintomatka Irlantiin 16.-21.9.2019

16.09.2019 - 00:00 - 21.09.2019 - 00:00

Lähde kanssamme tutustumaan Irlannin ainutlaatuisuuteen. Olemme sisällyttäneet matkaohjelmaan metsäalaan liittyviä elementtejä, jotka lisäävät matkan ammatillista hyötyä. Matkan aikana pääsemme tutustumaan erilaisiin metsätalousalan yrityksiin ja kuulemme paikallisten metsäammattilaisten ajatuksia Irlannin metsien ja metsätalouden tilasta. Samalla Irlannin historia, kulttuuri ja nykypäivän elämänmeno tulevat tutuksi.

Matkaohjelma

16.9. maanantai | matkapäivä, Tipperary & Clonmel

Kokoontuminen aamuvarhain Joensuun lentoasemalla, josta Finnairin liittymälento Helsinkiin ja lento edelleen Dubliniin. Perille saavuttua kuljetus lentokentältä Tipperaryyn. Matkan varrella nautitaan yhteinen lounas Rock house -ravintolassa Cashelin kaupungissa ja teemme metsäaiheisen yritysvierailun

17.9. tiistai | taimitarha ja metsäkohde

Päivän aikana tutustutaan esim. yhteen Irlannin suurimmista taimistoista ja vieraillaan kahdessa muussa metsäaiheisessa vierailukohteessa, sahalla ja metsähakkuualueella, kuulemme yksityiskohtaisesti Irlannin metsätalouden nykypäivästä ja historiasta.

18.9. keskiviikko │ metsäkohde & Swiss Cottage

Aamupäivän aikana teemme metsäaiheisen vierailun Tipperaryn alueella. Vierailemme mm. hakkuualueella, jossa tavataan paikallinen metsänomistaja. Päivän aikana vieraillaan myös Swiss Cottage huvimajalla. Swiss Cottage on erikoinen viktorianaikainen, ranskalaistyylinen, ‘Cottage Orne’ huvimaja, jossa aatelisilla oli tapana leikkiä tavallisia talonpoikia.Sijainti idyllisella paikalla Suir-joen rannalla.

19.9. torstai │ Wicklown- vuoristo, Avondale -metsäalue ja Dublin

Suuntaamme Dubliniin upean Wicklown -vuoriston kautta. Matkalla tutustutumme Avondale -metsäalueeseen, jossa tapaamme Coillten eli Irlannin valtion metsälaitoksen edustajan tai suomenkielien opas kertoo Irlannin metsätaloudesta. Dubliniin saavuttuamme kaupunkiin näemme kaupunkikierroksella Dublinin tärkeimmät nähtävyydet.

20.9. perjantai │ MHY Pohjois-Karjalan metsäinfo, Dubliniin tutustumista ja irlantilainen ilta.

MHY:n Pohjois-Karjalan metsäinfo hotellilla. Iltapäivällä vierailemme Teeling viskitislaamolla. Kierroksen jälkeen vapaata aikaa Dublinissa ostoksille & kaupunkiin tutustumiselle.  Iltaohjelmassa Yhteinen Celtic Night -irlantilainen ilta.         

21.9. lauantai │ kotimatka

Aamiaisen jälkeen kotimatkalle Finnairin lennolla Dublinista Helsinkiin ja edelleen Joensuuhun illansuussa.

Majoitus

Hotel Minella ****, Clonmel 
https://hotelminella.com/

Hotel Minella on elegantti, historiallinen kartanorakennus lähellä Clonmelin pikkukaupunkia, hotellissa on 90 huonetta, joissa on varusteena kylpy/suihku, puhelin, TV, internet-yhteys, hiustenkuivaaja, silitysvarusteet ja teen/kahvinkeittovälineet.

Academy Plaza Hotel***, Dublin

https://www.academyplazahotel.ie/en/

Academy Plaza hotelli on viihtyisä kolmen tähden hotelli Dublinin ydinkeskustassa. Kaikki nähtävyydet, kaupat ja ravintolat ovat vain muutaman minuutin päässä hotellista. Hotellissa on 285 huonetta, joissa on varusteena kylpy/suihku, puhelin, TV, internet-yhteys, hiustenkuivaaja, silitysvarusteet sekä teen/kahvinkeittovälineet.

Lennot

AY350 maanantai 16.9.2019 Joensuu – Helsinki kello 05.45 – 06.45

AY1381 maanantai 16.9.2019 Helsinki – Dublin kello 08.15 – 09.30

AY1382 lauantai 21.9.2019 Dublin – Helsinki kello 10.15 – 15.15

AY 345  lauantai 21.9.2019 Helsinki – Joensuu kello 16.10 – 17.10

Matkan hinta 1560 €/hlö, osa matkan hinnasta on metsäverotuksessa vähennyskelpoinen kustannus.

Matkan hintaan sisältyy                

  • Finnairin Joensuu - Helsinki – Dublin – Helsinki - Joensuu
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
  • hotelliaamiaiset
  • ohjelman mukaiset kuljetukset
  • suomenkielisen paikallisoppaan palvelut alkaen / päättyen Dublin
  • ohjelman mukaiset ateriat ; 2 x lounas, 1 x illallinen Minella hotellissa, 1 x illallinen Minella hotellissa ja musiikkiesitys
  • Celtic Night - irlantilainen ilta sis. illallinen  

 

Ilmoittautumiset 31.5.2019 mennessä verkkokauppaamme www.kontiki.fi tai s-postitse ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puh. 09 466 300 ilman palvelumaksua.

Maksuehto: Ennakkomaksu 300 € / hlö, varauksen yhteydessä. Loppumaksu 6 viikkoa ennen lähtöä

Hinnat perustuvat 11.10. 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.
Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala

Kuurnankatu 3 B, 80100 JOENSUU
Puhelin 040 7069 166
pohjois-karjala@mhy.fi