Pohjois-KarjalaMetsäveroilmoitus

alk.
90
€ alkaen + alv 24%
alk.
90
€ alkaen + alv 24%

Tuntuuko metsäverotuksen tekeminen hankalalta? Metsäveroilmoitus ja Veroilmoitus oma-aloitteisista veroista eli arvonlisävero-ilmoitus tehdään kerran vuodessa. Asiat unohtuvat helposti vuoden aikana. Autamme mielellämme veroilmoitusten täytössä tai teemme ne kokonaan puolestasi toimittamiesi tositteiden ja tietojen perusteella. 

Metsätalouden myyntitulot ovat pääomatuloa ja veroa maksetaan pääomatulon veroprosentin mukaisesti.  Metsätalouden tuloista ja menoista on pidettävä muistiinpanoja, jotka tulee säilyttää kuusi vuotta verotuksen päättymisestä. Muistiinpanoja ja tositteita ei lähetetä veroilmoitusten yhteydessä verottajalle. Veroviranomaiset voivat kuitenkin pyytää muistiinpanoja liitteineen tarkastettavaksi seuraavan kuuden vuoden ajan.

Menot kannattaa kirjata aina ylös, vaikkei tuloja kalenterivuonna olisikaan. Verottaja ottaa alijäämän huomioon vähentämällä sen verovelvollisen muista pääomatuloista tai alijäämähyvityksenä ansiotulojen veroista.

Lisätietoa metsätalouden verotuksesta saat veroasiantuntijoiltamme sekä 2C-lomakkeen täyttöohjeesta sekä Verohallinnon sivuilta www.vero.fi/metsa. Verohallinnon julkaisemat täyttöohjeet kannattaa lukea huolella. Niistä löytyy vastaukset useimpiin metsäverotusta koskeviin kysymyksiin.

Katso videolta, miten näppärästi metsäveroilmoituksen täyttö sujuu metsänhoitoyhdistyksen veropalvelua käyttäen.

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme