Mhy Metsätili

Uudella Mhy Metsätilillä joustoa metsänhoidon kuluihin!

Autoon pitäisi tehdä kallis remontti, mutta metsäänkin pitäisi istuttaa taimet kasvamaan. Taimikonhoidon kustannustehokkain aika olisi nyt, mutta siihen ei viitsisi käyttää säästötilin keittiöremonttiin varattuja rahoja. 

Nämä ovat arkisia omaan taloudenpitoon ja metsänhoitoon liittyviä huolenaiheita. Metsänhoitotöiden rahoittamiseen on nyt tarjolla joustava mahdollisuus, OP:n tarjoama Mhy Metsätili

  • Rahoitus 2 500 – 20 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 5,95%*.
  • Laskutuspalkkio 5€/kk.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia.

Metsänhoitotilin avulla metsänomistaja pystyy maksamaan kaikki Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalta ostetut hoitotoimenpiteet kätevästi erissä. Hoitotoimenpiteiden teettäminen ei ole kiinni säästöistä, vaan pienellä kuukausierällä pystyy jakamaan maksunsa jopa usealle vuodelle. Tili on jatkuva, joten tilille pystyy laittamaan metsänhoitomaksuja myös jatkossa. Tili soveltuu käytännössä kaikille henkilöasiakkaille. Tiliä avattaessa tehdään luottopäätös, eli hakijan on oltava työelämässä tai eläkkeellä, ja hoitanut raha-asiansa hyvin. Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan metsäasiantuntijat osaavat opastaa metsätilin hakemisessa tai voivat tarvittaessa tehdä hakemuksen metsänomistajan puolesta. Tiliasiakkaan ei tarvitse olla OPn asiakas.

Kysy Mhy Metsätilistä lisää omalta metsäasiantuntijaltasi!

Jos olet sopinut jo metsänhoitotöistä oman metsänasiantuntijasi kanssa, voit tehdä Mhy Metsätili hakemuksen täältä: https://eficode.pohjola-finance.fi/tililuotto-uusi/mhymetsatili

*Mhy Metsätili on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 500 euron luotolle on 10,75 %, kun luoton korko on OP-prime + 5,95 % (6,20 % 8/2019) ja laskutuspalkkio 5 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 906 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 82,50 € minimimaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 36 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.