Vero.fi :n tarjoamat palvelut metsäverotukseen liittyen - voit tilata myös viite- ja tilinumerot!

13.2.2018

Vero.fi palvelee metsäveroilmoituksen täyttäjiä ja arvonlisäveron maksajia

Metsäveroilmoitusten parissa pähkäilevien metsänomistajien kannattaa käydä tutustumassa Verohallinnon sivustoon, jossa on arvokasta tietoa metsäveroilmoituksen täyttöön liittyen. Sivustolta löydät myös muun muassa koottuja kysymyksiä metsäveroihin liittyen. Sivustolle pääset klikkaamalla linkkiä: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/omaisuus/metsa/

Viite- ja tilinumero hukassa? Ei hätää, tilaa Verottajalta! Arvonlisäverotuksen palvelunumerosta 029 497 014 voit tilata uudet viite- ja tilinumerot. Huomaa kuitenkin, että Verottaja ei toimita mitään sähköpostitse, vaan numerot saapuvat perinteisen kirjepostin mukana. Puhelinpalvelu on avoinna ma-pe klo 9-16.15. Matkapuhelimella tehdyistä puhelun hinta on matkapuhelinmaksu.

Maksa arvonlisäverosi OmaVero-palvelussa, paperilomakkeella maksaminen onnistuu vain erittäin painavalla syyllä

Oma-aloitteisten verojen veroilmoitusta Verohallinta ei enää lähetä enää postitse, sillä arvonlisäverojen maksut halutaan keskittää OmaVero-palveluun. Paperilomakkeella arvonlisäverojen maksaminen on enää mahdollista vain erittäin painavista syistä.

OmaVero-palveluun pääset osoitteesta https://www.vero.fi/sahkoiset-asiointipalvelut/omavero/. 

Kysymyspankista löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Sivuston alalaidasta löydät kysymyspankin, johon on koottu runsas määrä metsäveroihin liittyviä kysymyksiä vastauksineen.  Vastauksen löydät muun muassa aiheisiin  "mistä löydän metsätalouden ja maatalouden veroilmoitukset?" ja "käytetyn metsävähennyksen lisääminen metsän luovutusvoittoihin"

Etkö löytänyt vastausta? Rimpauta metsäverotuksen palvelunumeroon

Verohallinto tarjoaa lisäksi metsäveroihin liittyen oman palvelunumeron, joka on 029 497 016. Numerosta saat vastauksen mm. veroilmoitukseen, ennakkoveroihin, puun myyntituloihin sekä sukupolvenvaihdokseen liittyviin kysymyksiin. Puhelinpalvelu on avoinna ma-pe klo 9-16.15. Matkapuhelimella tehdyistä puhelun hinta on matkapuhelinmaksu.