Uusi metsäjärjestelmä Leafpoint käyttöön Mhy Pirkanmaalla

pirkanmaa

Siirrymme marraskuun lopussa käyttämään uutta metsäjärjestelmää Leafpointia. Uusi järjestelmä mahdollistaa aiempaa paremman palvelukokemuksen ja tehokkaamman asiakkuuden hallinnan.

-Mhy-ketjussa nähtiin välttämättömäksi kehittää pikaisesti viestinnän ja markkinoinnin automatisoituja elementtejä osana metsäjärjestelmää. Sähköiset yhteydenottokanavat ovat jo nyt tätä päivää ja korostuvat tulevaisuudessa entisestään, toteaa Metsänhoitoyhdistysten palvelutoimiston toimitusjohtaja, Jouni Tiainen.

Leafpoint tulee tarjoamaan saumattoman yhteyden metsänhoitoyhdistysten käyttämään OmaMetsään, joka on metsänomistajille tarkoitettu verkkopalvelu. Yhdessä OmaMetsä-palvelun kanssa LeafPoint tarjoaa Mhy-kentälle kilpailuetua ja loikan suoraan digitalisaation kärkeen. 

LeafPoint on täysin suomalainen metsäjärjestelmä, jonka takana ovat metsäalan järjestelmäkehittäjät Bitcomp Oy ja Pinja Solutions Oy (entinen PiiMega Oy).

Miten siirtymävaihe näkyy?

Toimistomme ovat henkilöstön koulutuksista johtuen kiinni 22.-24.11.2022

Metsäjärjestelmien siirtymävaiheessa voi aiheutua viivästyksiä palveluissa ja mm. laskutuksessa.

Kuva: Leafpoint.fi

Ajankohtaista

 1. OP Tampere Metsäwebinaari tallenne

  OP Tampere Metsäwebinaari tallenne

  Pirkanmaa

  Metsän omistaminen on tunnetusti ollut vakaa tapa sijoittaa omaisuutta, sillä puu kasvaa silloinkin, kun suhdanteet eivät. Webinaaritallenteessa kuulet Pirkanmaan Metsänhoitoyhdistyksen ajankohtaiskatsauksen ja Metsäkeskuksen puheenvuoron kestävästä metsänhoidosta. Kerromme myös, kuinka varautua turvaamaan metsäsi arvo ja tuotto metsävakuutuksella. Lisäksi kuulemme salkunhoitajan katsauksen metsärahastosta.

  Lue lisää
 2. Kuitupuumarkkinoilla käänne käsillä

  Kuitupuumarkkinoilla käänne käsillä

  Pirkanmaa

  Puun ostot ovat lisääntyneet ja alkuvuoden vaisua kehitystä on kiritty. Metsäsektori on säilyttänyt asemiaan toistaiseksi erittäin hyvin, vaikka maailmanmarkkinoiden ennusteet yleisesti olisivatkin heikkenemässä.

 3. Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia ansioituneille metsäasiantuntijoille

  Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia ansioituneille metsäasiantuntijoille

  Valtakunnallinen

  Suomen Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia ansioituneille metsäasiantuntijoille valtakunnallisilla Mhy-päivillä Jyväskylässä.

2022 © Metsänhoitoyhdistykset