Uusi metsäjärjestelmä Leafpoint käyttöön Mhy Pirkanmaalla

pirkanmaa

Siirrymme marraskuun lopussa käyttämään uutta metsäjärjestelmää Leafpointia. Uusi järjestelmä mahdollistaa aiempaa paremman palvelukokemuksen ja tehokkaamman asiakkuuden hallinnan.

-Mhy-ketjussa nähtiin välttämättömäksi kehittää pikaisesti viestinnän ja markkinoinnin automatisoituja elementtejä osana metsäjärjestelmää. Sähköiset yhteydenottokanavat ovat jo nyt tätä päivää ja korostuvat tulevaisuudessa entisestään, toteaa Metsänhoitoyhdistysten palvelutoimiston toimitusjohtaja, Jouni Tiainen.

Leafpoint tulee tarjoamaan saumattoman yhteyden metsänhoitoyhdistysten käyttämään OmaMetsään, joka on metsänomistajille tarkoitettu verkkopalvelu. Yhdessä OmaMetsä-palvelun kanssa LeafPoint tarjoaa Mhy-kentälle kilpailuetua ja loikan suoraan digitalisaation kärkeen. 

LeafPoint on täysin suomalainen metsäjärjestelmä, jonka takana ovat metsäalan järjestelmäkehittäjät Bitcomp Oy ja Pinja Solutions Oy (entinen PiiMega Oy).

Miten siirtymävaihe näkyy?

Toimistomme ovat henkilöstön koulutuksista johtuen kiinni 22.-24.11.2022

Metsäjärjestelmien siirtymävaiheessa voi aiheutua viivästyksiä palveluissa ja mm. laskutuksessa.

Kuva: Leafpoint.fi

Ajankohtaista

  1. Taimivarastojen yhteystiedot ja aukioloajat

    Taimivarastojen yhteystiedot ja aukioloajat

    Pirkanmaa

    Mhy Pirkanmaan metsänomistajien tilaamat taimet ovat noudettavissa 6.5.-31.5.2024 varastojen aukioloaikoina tai erikseen sovittaessa.

    Lue lisää
  2. Mhy Pirkanmaa ei myy polttorankaa

    Mhy Pirkanmaa ei myy polttorankaa

    Pirkanmaa

    Näin kevään korvalla saamme paljon yhteydenottoja, joissa tiedustellaan myymmekö polttorankaa tai polttopuita.

  3. Tarvitsetko apua ympäristötuen hakemiseen?

    Tarvitsetko apua ympäristötuen hakemiseen?

    Pirkanmaa

    Metsänomistajana sinulla on mahdollisuus suojella metsäsi ja saada siitä korvausta. Metsien suojelu onnistuu useilla eri tavoilla. Jos metsistäsi löytyy kohde, joka täyttää suojeluohjelmien kriteerit, ole rohkeasti yhteydessä, me autamme eteenpäin!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset