TYÖHARJOITTELIJAHAKU 2019

28.11.2018

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa palvelee metsänomistajia Akaan, Hämeenkyrön, Ikaalisten, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Sastamalan, Tampereen, Valkeakosken, Vesilahden ja Ylöjärven kuntien alueella. 

Olemme alueemme suurin metsällinen toimija ja tarjoamme noin 6000 jäsenellemme monipuoliset metsäpalvelut aina uudistamistöistä metsäomaisuuden hallintaan ja puukauppaan liittyen. Työllistämme noin 35 toimihenkilöä ja noin 50 metsuria ja urakoitsijaa.

 

Haemme kesäkaudelle 2019

Kahta metsäalan opiskelijaa toimihenkilöharjoittelun työtehtäviin Lempäälän ja Hämeenkyrön toimistojen alueelle.

Harjoittelijoiden työtehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Metsänhoitotiimin työtehtävät: metsänhoitoesimiesten avustaminen ja kesälomasijaisuudet, taimilogistiikka, metsätyönjohto, metsänhoitotöiden laadun seurantaan liittyvät tehtävät
  • Metsäasiantuntijan työtehtävät: leimikon nauhoitustyöt

 

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta reipasta asennetta, tarkkuutta ja asiakaspalvelutilanteen osaamista. Olet opiskellut vähintään kaksi vuotta metsätalousinsinööriksi tai vastaavassa koulutusohjelmassa. Olet kiinnostunut metsänomistajien palvelemisesta ja metsänhoitoyhdistyksen toiminnasta.

Työsuhteen kesto on noin kaksi kuukautta. Työn aloitus on toukokuun alusta lähtien. Työn vastaanottaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia ansioluetteloineen kirjallisina tai videomuodossa 7.1.2019 mennessä osoitteeseen: lotta.vaha-ypya@mhy.fi.

 

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa metsänhoitoesimies Lotta Vähä-Ypyä puh. 050 329 7250

Haastatteluun kutsuttaville lähetämme kutsun tammikuun aikana. Haastattelu sisältää pienen ennakkotehtävän, joka käydään läpi haastattelutilanteessa. Lopullisista valinnoista ilmoitamme 15.2.2019 mennessä.