Puheenjohtaja Antti Teivaala on poissa

pirkanmaa

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja Antti Teivaala menehtyi lauantaina 4.3. liikenneonnettomuudessa Ylöjärvellä. Olemme syvästi järkyttyneitä Antin äkillisen poismenon johdosta ja lähetämme surunvalittelut läheisille. Antti oli pitkän linjan metsänhoitoyhdistysmies ja vaikutti metsäasioissa monella taholla. Jäämme kaipaamaan häntä ja hänen asiantuntemustaan.

Mhy Pirkanmaan hallituksen työskentelyä johtaa nyt varapuheenjohtaja Timo Saraketo.

Ajankohtaista

 1. Valtion yksityistieavustuksiin roima korotus

  Valtion yksityistieavustuksiin roima korotus

  Pirkanmaa

  Valtio avustaa yksityisteiden peruskorjauksia ja erityiskohteiden, kuten lossien ja lauttojen, vuotuisia kustannuksia. Valtionosuutta tukikelpoisista menoista nostettiin reilusti 1.1.2023 alkaen määräaikaisesti kolmeksi vuodeksi. Tarjolla on siis lisää rahaa tiekunnille ja alentamaan tieosakkaiden omarahoitusosuutta.

  Lue lisää
 2. Viikko metsäjohtajan matkassa

  Viikko metsäjohtajan matkassa

  Pirkanmaa

  Marraskuun lopussa metsä on vallannut median ja kahvipöytäkeskustelut. Metsänomistajat ovat hämmentyneitä. Vallalla on viisastelu – mitä vähemmän jollain on tietoa metsistä, sitä vahvemmat mielipiteet. Hypätään viikoksi metsäjohtajan saappaisiin.

 3. Apua metsäveroilmoitukseen

  Apua metsäveroilmoitukseen

  Pirkanmaa

  Tarvitsetko apua metsäveroilmoituksen tekemisessä? Metsäveroilmoituksen laatiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin Metsäveropalvelumme avulla.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset