Mhy:n työntekijäesittelyitä

14.9.2018

Metsänomistajaviikolla julkaisemme tällä sivulla seitsemän toimihenkilöä tai yrittäjää alkaen maanantaista. Käy päivittäin katsomassa uusin esittely!

Juha-Pekka Mattila

Olen Kalvola Forestin korjuuyrittäjä ja toimimme Mhy Pirkanmaan alueella Akaassa, Lempäälässä, Valkeakoskella, Pirkkalassa ja Tampereen Aitolahdessa. Korjuukalustoome kuuluu tällä hetkellä kaksi hakkuukonetta, mutta olemme saamassa kolmannen parin viikon päästä. Lisäksi meillä on yksi oma ajokone, kaksi ajokonetta toimii aliurakoinnilla. Yrittäjänä suunnittelen mitä koneita millekin työmaalle lähetetään ja järjestelen käytännössä työmaiden toteutuksen, mutta ajan itsekin hakkuukonetta täysipäiväisesti. Kun saavumme työmaalle, tiedotamme metsänomistajaa soitolla tai tekstiviestillä. Jos haluat tulla katsomaan työskentelyämme hakkuutyömaalle, niin soitathan etukäteen ja pukeudut huomioliiviin!

 

 

Asko Hämäläinen

Olen Asko Hämäläinen, Mhy Pirkanmaan kuljetusesimies. Kuljetusesimiehen tehtäviin tulee ohjata puutavara-autojen suorituksia toimituskohteille ja huolehtia, että puutavara liikkuu varastoilta eteenpäin. Työssä ollaan tiiviissä yhteydessä korjuuesimiehen kanssa, jotta operatiivisella puolella tiedetään kokonaisvaltaisesti, mistä päin mihinkin tarkoitettua puutavaralajia on tulossa ja kuinka paljon

 

 

Hannu Seppälä

Kun puut ja risut on viety avohakkuualueelta, tulen tekemään kaivurilla istutuspaikat tuleville taimille. Mättäässä taimi lähtee hyvin alkuun ja pärjää heinällekin ensimmäiset vuodet. Ilmoitan metsänomistajalle tulostani tekstiviestillä, tervetuloa juttusille. 

 

Jani Aho

Kun metsänomistaja on sopinut hoitotöistä oman metsäasiantuntijan kanssa, minä jatkan tästä eteenpäin. Huolehdimme että sovittuihin töihin on riittävästi metsureita, maanmuokkaajia ja taimia. Jaamme keväisin taimet omatoimisille metsänomistajille. Valvomme työn laatua ja laskutamme toteutetut työt.

 

 

Jussi Uusitalo

Kun olette tilanneet metsäsuunnitelman tai tila-arvion mhy:ltä, teen yrittäjänä maastotyöt ja suunnitelman tai arvion koostamisen. Alussa otan yhteyttä metsänomistajaan ja varmistan, että kaikki yhteys- ja tilatiedot ovat oikein. Kysyn metsänomistajalta toiveita ja halukkuutta lähteä maastoon mukaan. Suunnittelija on yli puolet työajasta maastossa melkein kelillä kuin kelillä. Kun metsäsuunnitelma on koostettu, käyn tärkeimmät asiat läpi metsäasiantuntijan kanssa. Hän esittelee suunnitelman ja Metsäselaimen metsänomistajalle ja yleensä sieltä löytyykin jotain ajankohtaista hoito- tai hakkuutyötä.

 

 

Antti Luomala

Olen Antti Luomala, Mhy Pirkanmaan korjuuesimies pohjoisella toimialueella. Seuraan ja ohjaan alueeni hakkuukoneiden katkontaa. Ketjutan myös alueeni hakkuukoneille työmaita ja annan ohjeita mihin toimituskohteisiin milloinkin puita korjataan. Olen aktiivisesti keskusteluyhteydessä korjuuyrittäjiin sekä kuljetusesimieheen. Huolehdin että korjuut tehdään sovitusti aikatauluissa ja metsänomistajan toiveiden mukaisesti.

 

 

Terttu Jussila

Minut löytää päätoimistolta Hämeenkyröstä, vastaan toimiston puhelimeen ja otan vastaan mm. tapahtumailmoittautumisia. Ohjaan metsänomistajia soittamaan omalle metsäasiantuntijalle ja tiedän milloin he ovat lomalla. Tarkistan ja maksan puumaksut, minun kauttani kulkevat myös saapuvat laskut. Kirjanpito ja osa toimistopalveluista on ulkoistettu. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jotta voimme olla avuksi.