Mhy Pirkanmaan joukkue on valmis viikonlopun Jukolan Viestiin

15.6.2018

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan seitsenhenkinen joukkue on valmiina lauantai-iltana klo 23 starttaavaan Jukolan viestiin, joka järjestetään tänä vuonna Lahden ja Hollolan alueella.

Joukkueen jäsenet ovat harjoitelleet alkukauden pitkälti omatoimisesti käyden iltarasteilla, jonka lisäksi joukkue teki yhdessä treenimatkan alkukesästä Päijät-Hämeen metsiin hakemaan tuntumaa suppamaastoihin. Jukolaa edeltävinä päivän ja viikkoina ilmassa on ollut aistittavissa suurta intoa ja odotusta tulevaa koitosta kohtaan, eikä liiallista jännitystä ole ilmennyt - itseluottamus on siis kohdallaan ja sijoitusta lähdetään parantamaan edellisvuosista.

Lauantain ja sunnuntain välisen yön tilanteita pääset seuraamaan parhaiten Jukolan tulossivulta http://online.jukola.com/tulokset/fi/j2018_ju/ ja kirjoittamalla hakukenttään joukkueen nimen "Mhy Pirkanmaa" tai numeron 776.

Kilpailun avausosuuden suorittaa metsänhoitoesimies Jouko Lehtinen, jonka jälkeen toiselle osuudelle lähtee joukkueen kokeneimpiin suunnistajiin kuuluva metsäenergia-asiantuntija Raimo Kauppila. Kolmannella osuudella suunnistaa niin ikään aikanaan huipulla suunnistanut metsäsuunnittelija Jukka Pohjonen. Neljännelle osuudelle starttaa kiinteistökaupan ja spv-palveluiden asiantuntija Erkko Koivurinne ja hänen jälkeensä viidennen osuuden suorittaa samalla tittelillä Mhy Metsäpohjanmaalla toimiva Juha Rantoja. Kahden viimeisen osuuden suunnistajat ovat metsäpäällikkö Ilkka Köntti sekä ankkuriosuuksien erikoismies, metsäenergia-asiantuntija Lauri Jylänki

Mhy Pirkanmaan joukkue on saanut paljon tukea kotijoukoiltaan ja kollegoilta, jonka lisäksi erityisenä huippujuttuna PEFC lähti tukemaan joukkuetta sponsoroimalla kisa-asut joukkueen jäsenille.