Mhy Pirkanmaa hakee asiakkuuspäällikköä

14.1.2020

Asiakkuuspäällikkö

Haemme metsäalan asiakaspalvelun ja puukaupan vahvaa osaajaa johtamaan 14 metsäasiantuntijamme työtä metsänhoitoyhdistyksen jäsenten palvelussa.

Tunnet metsätalouden toimintaympäristön sidosryhmineen, sinulla on vähintään 5 vuoden työkokemus ja näyttöjä tuloksista sinulle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Olet kannustava esimies ja sitoutunut luomaan kestäviä tuloksia tiimin osaamisen ja yhteishengen kohottamisen kautta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut. Toimipaikkana toimii pääasiallisesti Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan päätoimisto Hämeenkyrössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 29. helmikuuta mennessä osoitteeseen ilkka.kontti@mhy.fi otsikolla ”Asiakkuuspäällikkö”. Lisätietoja tehtävästä antaa Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan johtaja Ilkka Köntti, 050 3726490.

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa on Tampereen etelä- ja länsipuolella toimiva metsäpalveluorganisaatio. Jäsenistömme koostuu noin 6000 yksityismetsänomistajasta, joiden omistuksessa on yhteensä 195 000 hehtaaria metsää. Tarjoamme jäsenillemme laajan palveluvalikoiman ja olemme toimialueemme suurin metsäpalvelujen tuottaja puunkorjuussa, metsänhoitotöissä ja asiantuntijapalveluissa. Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaassa työskentelee 30 metsäalan toimihenkilöä eri asiantuntijarooleissa.