Kesän 2018 työharjoittelupaikat

13.12.2017

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa palvelee metsänomistajia Akaan, Hämeenkyrön, Ikaalisten, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Sastamalan, Tampereen, Valkeakosken, Vesilahden ja Ylöjärven kuntien alueella. 

Olemme alueemme suurin metsällinen toimija ja tarjoamme noin 6000 jäsenellemme monipuoliset metsäpalvelut aina uudistamistöistä metsäomaisuuden hallintaan ja puukauppaan liittyen. Työllistämme noin 35 toimihenkilöä ja noin 50 metsuria ja urakoitsijaa.

Haemme kesäkaudelle 2018

kahta metsäalan opiskelijaa ns. toimihenkilöharjoitteluun logistiikkaan sekä metsänhoitoon. Lisäksi haemme kahta reipasta istuttajaa uudistamistöihin.

Logistiikan toimihenkilöharjoittelija

Logistiikan työnkuva koostuu kaukokuljetusten suunnittelusta, niiden toteutumisesta, korjuuesimiesten avustamisesta ja kesälomasijaisuuksista. Logistiikan harjoittelijana olet osa yhdistyksemme logistiikkatiimiä. Työsuhteen kesto on 2-4 kuukautta.

Metsänhoidon toimihenkilöharjoittelija

Metsänhoidon toimihenkilöharjoittelussa avustat metsänhoitoesimiehiä ja pääset toimimaan heidän kesälomasijaisena. Työtehtäviäsi ovat muun muassa taimilogistiikasta huolehtiminen, metsurien ja metsäpalveluyrittäjien työnjohto, tilitysten tekeminen sekä omavalvontasuoritteiden seuranta. Työsuhteen kesto on 2-4 kuukautta.

Istutustöihin haemme reippaita maastokelpoisia istuttajia. Istutustyöt sopivat suorittavan työn harjoittelua etsiville metsäalan opiskelijoille. Työ koostuu pääosin istutustöistä pottiputken avulla. Teet itsenäistä työtä työmailla ja seuraat työsi jälkeä tarkkailemalla istutustiheyttä sekä työn jäljen laatua. Työsuhteen kesto on istutuskauden ajan touko-kesäkuussa.

 

Hakijoilta edellytämme toimihenkilöharjoittelujen osalta vähintään kahden vuoden ja istutustöiden osalta vähintään vuoden opintoja metsäalalta.  Työn vastaanottaminen vaatii mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia ansioluetteloineen kirjallisina tai videomuodossa 28.2.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: anita.vilen-hemila@mhy.fi.

Kerro hakemuksessasi, mitä työtehtävää haet ja miksi olisit juuri oikea henkilö tehtävään. Valinnoista ilmoitamme kevään aikana.

 

Lisätietoja:

Logistiikan tehtävistä lisätietoja antaa metsäpäällikkö Ilkka Köntti, puh 050 3726 490.

Metsänhoidon ja istutustyön lisätietoja antaa metsänhoitoesimies Merja Havo-Antila puh 0400 706 001.