Joulun aukiolomuistio

pirkanmaa

Toimistommme osoitteet voit tarkistaa tästä linkistä.

Päätoimisto Hämeenkyrössä (Härkikuja 3, 39100 Hämeenkyrö) palvelee normaalisti arkisin klo 9 - 15. Joulun aikaan ovet ovat auki sovittaessa ti 20.12.-pe 23.12. Ajan voit varata suoraan asiantuntijoiltamme. Kaikki toimistomme ovat kiinni 24.-26.12.

Muut toimistot palvelevat arkisin ja joulun aikaan etukäteen sovittaessa.

Toivotamme Hyvää Joulua kaikille Metsänomistajille ja yhteistyökumppaneillemme!

Ajankohtaista

 1. Viikko metsäjohtajan matkassa

  Viikko metsäjohtajan matkassa

  Pirkanmaa

  Marraskuun lopussa metsä on vallannut median ja kahvipöytäkeskustelut. Metsänomistajat ovat hämmentyneitä. Vallalla on viisastelu – mitä vähemmän jollain on tietoa metsistä, sitä vahvemmat mielipiteet. Hypätään viikoksi metsäjohtajan saappaisiin.

  Lue lisää
 2. Apua metsäveroilmoitukseen

  Apua metsäveroilmoitukseen

  Pirkanmaa

  Tarvitsetko apua metsäveroilmoituksen tekemisessä? Metsäveroilmoituksen laatiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin Metsäveropalvelumme avulla.

 3. Uusi metsäjärjestelmä Leafpoint käyttöön Mhy Pirkanmaalla

  Uusi metsäjärjestelmä Leafpoint käyttöön Mhy Pirkanmaalla

  Pirkanmaa

  Siirrymme marraskuun lopussa käyttämään uutta metsäjärjestelmää Leafpointia. Uusi järjestelmä mahdollistaa aiempaa paremman palvelukokemuksen ja tehokkaamman asiakkuuden hallinnan. Kaikki toimihenkilömme ovat koulutuksessa 22.-24.11. ja toimistomme ovat kiinni. Metsäjärjestelmien siirtymävaiheessa voi aiheutua viivästyksiä palveluissa ja mm. laskutuksessa.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset