Metsäasiantuntija (jatkuva haku)

Metsäasiantuntijaksi – rekrytointiohjelmalla etsimme tulevaisuuden asiantuntijoita, joilla on vahva halu päästä näyttämään osaamisensa ja kehittymään osana Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan organisaatiota.

Metsänhoitoyhdistyksenä teemme työtä metsänomistajien hyväksi. Metsänomistajien palvelu ja edunvalvontatyö ovat kaiken tekemisen ytimessä. Alueellamme on yhteensä 5500 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä noin 170 000 hehtaaria metsää. Lisätietoja: www.mhy.fi/pirkanmaa

Metsäasiantuntijaksi – rekrytointiohjelmalla etsimme korkeakoulututkinnon suorittaneita metsäalan asiantuntijoita meillä kulloinkin vapaana oleviin tehtäviin. Haku on voimassa jatkuvasti. Pyrimme siihen, että voit hakeutua meille töihin pienellä kynnyksellä ja olla meihin yhteydessä, vaikka työtehtäviä ei juuri sillä hetkellä olisikaan tarjolla.

Kerro meille vahvuuksistasi, persoonastasi ja osaamisestasi. Mitä tarjottavaa sinulla on meille? Me voimme tarjota sinulle työkaveria tukevan työyhteisön ja myyntihenkisen asiakaspalvelutyön, jossa pääpaino on metsänomistajien edunvalvonta. Meillä sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin sekä projektien vetäjäksi. 

Tähän työpaikkaan on jatkuva haku. Hakemuksen jätettyäsi saat vahvistusviestin antamaasi osoitteeseen. Jos haluat myöhemmin päivittää hakemustasi, niin pyydämme sinua ilmoittamaan siitä sähköpostitse tai tekemään uuden hakemuksen.

Lisätietoja:

Lotta Vähä-Ypyä 050 3297 250, lotta.vaha-ypya@mhy.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ