Lempäälä kutsuu metsään

Ajankohta

7.10.2023, klo 10.00 - 12.00

Paikka

Siisjärventie, Lempäälä

Lempäälä kutsuu metsään

Lempäälän kunta ja Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa kutsuvat kuntalaisia tutustumaan talous-ja puistometsiinsä Vanattaran alueella. Bussikuljetus Lempäälä-talolta (Manttaalitie 15, Lempäälä) klo 9.45. Bussikuljetuksen ilmoittautumisohjeet löydät Lempäälän-Vesilahden sanomista ke 20.9. Mukaan voi lähteä myös omalla kyydillä tai vaikka kävellen, mutta parkkitilaa on rajallisesti.

Bussi kuljettaa osallistujat ensin Humalamäen kaava-alueelle, jossa tutustutaan kunnan puistometsiin ja hoidon erityispiirteisiin. Miten esimerkiksi talousmetsien ja puistometsien hoito eroaa käytännössä toisistaan?

Humalamäestä siirrymme muutaman sadan metrin päähän Siisjärventielle, jossa tutustutaan kunnan talousmetsiin ja niiden hoitoon. Keskustellaan, miksi esimerkiksi mahdollisimman monimuotoinen metsä on tärkeää jo pelkästään ilmastonäkökulmasta katsottuna? Miltä näyttää kirjanpainajan tekemät tuhot ja mitä asialle voidaan tehdä?

Asiantuntijoina paikalla ovat mm. Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan metsäasiantuntija Teemu Auvinen ja kunnanjohtaja Heidi Rämö.

Retkelle voi ottaa mukaan omat makkarat ja nuotio tehdään, jos metsäpalovaroitus ei ole voimassa.

Tervetuloa!

Järjestäjä

Pirkanmaa

Paikka

Siisjärventie
undefined Pirkanmaa

Tapahtumat

Näytä kaikki tapahtumat
 1. Pirkanmaa

  Metsätilan omistusvaihtoehdot- Hämeenkyrö

  Hämeenkyrö

  17.00 - 18.30

  Lue lisää
 2. Pirkanmaa

  Johannan raivaussahakurssi

  Harjulantie 17, Vesilahti

  17.00 - 19.00

  Lue lisää
 3. Pirkanmaa

  Metsä-ja luontomatka Itävaltaan

  Zell am See

  Päivittäin

  Lue lisää

2024 © Metsänhoitoyhdistykset