TAPION MALJA -metsätaitoilukilpailut

15.08.2018 -
16:00 - 21:00
Yrjölän marjatila
Hämenkyrö

Tapion Malja on perinteikäs metsänhoitoyhdistysten järjestämä metsätaitoilukilpailu Pirkanmaalla. Kilpailu on samalla Mhy Pirkanmaan ja Mhy Pohjois-Pirkan jäsenten mestaruuskilpailu.

Mhy-väki kaipaa myös uusia metsänomistajia jatkamaan ansiokkaita metsätaitoperinteitä, joten Tapion malja -kisan viimeisen kilpailijan lähdettyä radalle noin klo 17.45, lajista kiinnostuneet pääsevät tutustumaan mhy-oppaan kanssa kysymysten ja kilpailun saloihin maastossa. Ryhmä kokoontuu lähtöpaikalle, ennakkoilmoittautumista ei tähän tarvita.

Kilpailupaikka on Hämeenkyrössä Yrjölän marjatila, jossa riittää katsottavaa ennen ja jälkeen kilpailunkin. Tilamyymälässä voit tehdä hankintoja tai nauttia välipalaa. Maisematornissa on tarjolla Mahnalan kylän silmänruokaa. Isäntä Tommi Yrjölä esittelee tilaa ennen palkintojen jakoa.

Ilmoittautuminen ja palkintojen jako tapahtuvat vanhassa navetassa, jossa myös tarjotaan sämpyläkahvit tai -teet ratakierroksen jälkeen. Runsaat, monipuoliset jopa marjaiset palkinnot odottavat ottajaansa.

TAMK:n opiskelijat yhteistyökumppaneineen ovat paikalla esittelemässä ja kyselemässä metsänomistajien mielipiteitä virtuaalimetsäsuunnitelmasta. Tule katsomaan, miltä metsäsuunnitelma voi näyttää ruudulla.

Tulitpa paikalle kilpailemaan tai tutustumaan, ilmoittaudu ajoissa, viimeistään 14.8.

 

Missä? Hämeenkyrössä Yrjölän marjatilalla osoitteessa Maisematie 642, 39120 Mahnala.

Milloin? 15. elokuuta. Kokoontuminen klo 16 marjatilalla. Ensimmäinen lähtö radalle klo 17.

Sarjat:

  • Naiset
  • Miehet
  • Alle 18-vuotiaat
  • Joukkuekilpailu (tulokseen luetaan kunkin mhy:n kolme parasta tulosta sarjasta riippumatta

Osallistumismaksu 15 euroa, maksu paikan päällä käteisellä.

Ilmoittautumiset 13.8. mennessä jukka.pohjonen@mhy.fi tai 050 5404 354.

Ajo-ohjeet:

Ikaalisista tullessa käännytään Hämeenkyrön jälkeen kolmostieltä vasemmalle, kun liikenneopasteessa lukee Mahnala.

Tampereelta tullessa käännytään kolmostieltä vasemmalle Miharintielle, kun opasteessa lukee Siuro, Mahala, Sasi ja sen jälkeen oikealle Maisematielle, kun opasteessa lukee Hämeenkyrö, Mahnala.

Porintietä Vammalasta ja Nokialta saapuvat kääntyvät Murhasaaren sillan lieppeillä Miharintielle pohjoiseen päin. Opasteissa lukee Sasi. Miharintieltä käännytään vasemmalle Maisematielle.

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa

Härkikuja 3, 39100 HÄMEENKYRÖ
Puhelin 010 2719141
pirkanmaa@mhy.fi