Metsäveroilta: Valkeakoski

21.01.2019 -
17:30 - 21:00
Hämeen ammattikorkeakoulu
Valkeakoski

Tervetuloa oppimaan verotuksen muutokset ja yleisimmät kompastuskivet!

Vaikka veroilmoituksen sisältö ei paljon muutukaan, sen täyttämiseen ja lähettämiseen kannattaa varata tänä vuonna aikaa. Jos olet vannoutunut paperiversion lähettäjä, varaudu hankkimaan itse ohjeita, lomakkeita, sekä kirjekuori ja postimerkki. Koska veroilmoitus pitää olla perillä määräpäivään mennessä, laita se postiin se riittävän ajoissa. Jos haluat täydentää tai korjata veroilmoitusta myöhemmin, joudut lähettämään koko veroilmoituksen uudestaan.

Sähköisesti kaikki onnistuu nopeammin, varsinkin jos olet käyttänyt Omavero-palveluita aikaisemminkin. Jos lähetät ensimmäistä kertaa yhtymän tai kuolinpesän veroilmoitusta sähköisesti, Katso-tunnisteiden hankkiminen vaatii aikansa.

Metsänhoitoyhdistyksessä varaudutaan olemaan metsänomistajien ja erityisesti jäsenten apuna. Korjuupalvelun vuosiyhteenvedot lähetetään metsänomistajille ennen tammikuun puolta väliä. Yksittäisiä vanhoja laskuja tulostetaan, mutta laskutusyhteenvetoa ei voida lähettää. Metsäveroiltoja järjestetään viisi kappaletta tammikuun aikana eri puolilla toimialuetta.

Tule siis paikalle, opit nämä ja monta muuta asiaa!

Valkeakosken metsäveroilta järjestetään ma 21.1.  Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa B-rapun auditoriossa pääovea vastapäätä osoitteessa Tietotie 1, 37630 Valkeakoski

Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu puhelimitse numeroon 050 4638084.

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa

Härkikuja 3, 39100 HÄMEENKYRÖ
Puhelin 010 2719141
pirkanmaa@mhy.fi