Jäsenmatka Kroatiaan

Ajankohta: 
06.09.2017 - 06:15 - 13.09.2017 - 14:15

Pirkanmaan alueen metsänhoitoyhdistykset järjestävät syyskuussa 2017 jäsenmatkan kauniiseen Kroatiaan.

Lähde sinäkin tutustumaan EU:n tuoreimpaan jäsenmaahan - sen luontoon, kulttuuriin ja ihmisiin. Matkan kohokohtia ovat pääkaupunki Zagreb, Opatijan rantakaupunki sekä hulppea Plitvicen kansallispuisto lukuisine vesiputouksineen.

Kroatia sijaitsee Kaakkois-Euroopassa, Adrianmeren rannalla. Dinaariset Alpit muovaavat Kroatian eteläosaa, vuoret ovat keskimäärin noin 1500-1900 metriä merenpinnan yläpuolella.

Taloudellisesti merkittävin alue on tasainen ja hedelmällinen koillinen Slavonia, jonka läpi virtaavat joet Sava ja Drava sekä Tonava. Sisämaan alangoilla kasvaa vehreitä lehtipuita, kukkuloilla puolestaan pyökkiä, kuusta ja mäntyä. Rannikon vuorilla kasvillisuus on rehevää ja lajistoltaan rikasta.

Noin 36 prosenttia Kroatian pinta-alasta on metsää ja metsätalous onkin tärkeä teollisuuden ala. Kroatian tammesta, jota käytetään huonekalujen tuotantoon, on suuri kysyntä maailmanmarkkinoilla.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa matkasta löydät seuraavasta linkistä: http://www.triotravels.fi/matkat/metsanhoitoyhdistysten-jasenmatka-hurmaavaan-kroatiaan/

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa

Härkikuja 3, 39100 HÄMEENKYRÖ
Puhelin 0102719100
pirkanmaa@mhy.fi