Metsäammattilaiseksi Trainee - ohjelma on suunnattu tulevaisuuden tähdille, joilla on vahva halu päästä näyttämään osaamisensa ja kehittymään osana Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan organisaatiota.

Metsänhoitoyhdistyksenä teemme työtä metsänomistajien hyväksi. Metsänomistajien palvelu ja edunvalvontatyö ovat kaiken tekemisen ytimessä. Alueellamme on yhteensä 5500 metsänomistajaa, joiden metsäomaisuuden yhteenlaskettu määrä on noin 190 000 hehtaaria.

Metsäammattilaiseksi Trainee -ohjelma on tarkoitettu uransa ensimmäisillä poluilla kulkeville metsäalan opiskelijoille sekä uutta urasuuntaa hakeville metsäalan aikuisopiskelijoille. Traineet sitoutuvat ohjelmaan harjoittelijasopimuksella yhteensä neljäksi kuukaudeksi toukokuusta elokuun loppuun. Jakson jälkeen traineet pääsevät mahdollisesti osallistumaan rekrytointiohjelmaamme, jossa valitsemme joukkoomme uusia metsäasiantuntijoita. Polkusi voi sen jälkeen johtaa puunkorjuun logistiikan operatiivisiin esimiestehtäviin tai metsäasiantuntijaksi alueellemme.

Metsäammattilaiseksi Trainee- ohjelma sisältää yksilöllistä ohjausta, sisäisiä koulutuksia sekä harjoittelua yhdessä vastuuohjaajan kanssa. Saat tueksesi laajan joukon metsäalan osaajia. Traineella on erinomainen mahdollisuus oppia ja verkostoitua metsänhoitoyhdistysten sisällä sekä sidosryhmiemme kanssa. Ohjelma antaa loistavat valmiudet erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. 

 Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja henkilöstöesimies Lotta Vähä-Ypyä, p. 050 329 7250

LÄHETÄ HAKEMUS