Mhy Metsätili

Joustavuutta metsänhoitoon Mhy Metsätilistä!

Autoon pitäisi tehdä kallis remontti, mutta metsäänkin pitäisi istuttaa taimet kasvamaan. Männikköön on tilattu lannoitus, mutta koska harvennushakkuu siirtyi, lannoituksen rahoitus uupuu.  Taimikonhoidon kustannustehokkain aika olisi nyt, mutta siihen ei viitsisi käyttää säästötilin keittiöremonttiin varattuja rahoja.

Nämä ovat arkisia omaan taloudenpitoon ja metsänhoitoon liittyviä huolenaiheita. Metsänhoitotöiden rahoittamiseen on nyt tarjolla joustava mahdollisuus, OPn tarjoama Mhy Metsätili. Metsätilin avaaminen on maksutonta.

  • Rahoitus 2 500–20 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 5,95%*.
  • Laskutuspalkkio 5€/kk.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia.
  • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.
  • Tiliostoille saat aina n. 30 päivän korottoman ja kuluttoman maksuajan

 

”Metsänhoitotilin avulla metsänomistaja pystyy maksamaan kaikki Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaalta ostetut hoitotoimenpiteet kätevästi erissä. Hoitotoimenpiteiden teettäminen ei ole kiinni säästöistä, vaan pienellä kuukausierällä pystyy jakamaan maksunsa jopa usealle vuodelle. Tili on jatkuva, joten tilille pystyy laittamaan metsänhoitomaksuja myös jatkossa. Tili soveltuu käytännössä kaikille henkilöasiakkaille. Tiliä avattaessa tehdään luottopäätös, eli hakijan on oltava työelämässä tai eläkkeellä, ja hoitanut raha-asiansa hyvin. Pirkanmaan Metsänhoitoyhdistyksen metsäasiantuntijat osaavat opastaa metsätilin hakemisessa tai voivat tarvittaessa tehdä hakemuksen metsänomistajan puolesta. Tiliasiakkaan ei tarvitse olla OPn asiakas”, kertoo OPn rahoitusjohtaja Timo Laitila.

Voit tehdä metsätilin hakemukseen klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Mikäli sinulla herää kysymuksiä, ole yhteydessä omaan metsäasiantuntijaasi!

>>> Tee metsätilihakemus

*Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 500 euron luotolle on noin 10,00 %, kun luoton korko on OP-prime + 5,95 prosenttiyksikköä (6,20 % 5/19) ja laskutuspalkkio 5 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1 602,22 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 135 euron minimimaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 12 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.