Valtuusto koolla kevätkokouksessa

paijat-hame

Mhy Päijät-Hämeen valtuusto piti kevätkokouksen 5. huhtikuuta Heinolan Kumpelissa. Koolla oli 19 valtuuston jäsentä ja seitsemän hallituksen jäsentä.

Ennen kokousta osallistujat kuulivat ajankohtaisia metsäasioita seminaariosiossa. MTK:n kenttäpäällikkö Asta Sarkki kertoi mitä EU:ssa on tällä hetkellä meneillään ja mitkä asiat ovat pinnalla metsänomistajien edunvalvonnassa kotimaassa. Tuuli- ja aurinkovoima herättivät runsaasti keskustelua. MTK:sta saa neuvoja ja lakipalveluita näissä kysymyksissä. Koskisen metsäjohtaja Joonas Ojasalo kertoi yhtiön toiminnasta ja sahateollisuuden tulevaisuuden näkymistä.

Kokousosiossa hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Kataja esitteli vuoden 2022 toimintakertomuksen, sekä tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen. Valtuusto vahvisti toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen.

"Kokouksessa käytiin keskustelua siitä kuinka tietojärjestelmät ovat hankaloittaneet käytännön toimintaa. Koulutukseen on jouduttu käyttämään merkittävästi muutamien toimihenkilöiden työpanosta. Ohjelmistouudistus on vaikuttanut koko henkilöstön työhyvinvointiin, johon ollaan tehty jo korjaavia toimenpiteitä," kertoo hallituksen varapuheenjohtaja Mika Hämäläinen.

"Valmistelussa olevalla organisaatiomuutoksella pyritään osaltaan nostamaan työhyvinvointia, sekä haetaan apua mhyn talouteen," kertoo Hämäläinen. Suunnitelmissa on siirtyä vielä tänä vuonna myyjä-toteuttajamalliin, joka on jo käytössä monissa metsänhoitoyhdistyksissä.

Valtuusto antoi kiitosta toimihenkilöille viime vuodesta. Hankaluuksista huolimatta vuosi meni talouden puolesta hyvin.

Ajankohtaista

  1. Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

    Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

    Päijät-Häme

    Haluatko näköalapaikalle suomalaisen metsäkeskustelun ytimeen? Nyt se on mahdollista, metsänhoitoyhdistysten valtuustovaaleissa.

    Lue lisää
  2. Tukea metsien suojeluun

    Tukea metsien suojeluun

    Päijät-Häme

    Metsänomistajalla on eri vaihtoehtoja panostaa metsissään suojeluun ja luonnonhoitoon.

  3. Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

    Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

    Päijät-Häme

    Puukaupassa vuoden tähän asti korkein myyntimäärä toteutui kesäkuun aikana. Kilpailu leimikoista on tiukkaa ja tarjouksia saadaan 1-7 kpl/leimikko..

2024 © Metsänhoitoyhdistykset