Mhy Päijät-Hämeen sponsoroima Vili Kopra on yltänyt ennätystuloksiin

12.11.2020

Mhy Päijät-Häme on sponsoroinut usean vuoden ajan nastolalaista ampujaa Vili Kopraa. Kopralla on monta onnistunutta kautta takana ja kuluva kausi on ollut ennätyksellisen hyvä. Tuloskeskiarvot ovat olleet nousevia usean vuodena ajan. Menneenä kesänä Kopra paransi ennätystään kolmella kiekolla tulokseen 123/125. Tulos nosti Kopran Suomen parhaimmaksi miesampujaksi. 

Poikkeusaikana harjoitukset sisältävät ampumisen lisäksi metsätöitä. Kilpailujen siirtymisen takia kauden suunnitelmat ovat menneet uusiksi. Kopra valittiin EM kilpailuihin Ranskaan, mutta kilpailu on siirretty tulevaisuuteen. Harjoittelu jatkuu normaalisti, valmistautuen ulkomaan ja kotimaan kilpailuihin.

Alkuvuonna ehdittiin järjestää muutamia kilpailuja, joihin Kopra osallistui. Malagan GP- kilpailussa Kopra oli toinen. Kilpailuun osallistui 238 ampujaa. Hän osallistui myös Portugalin ja Kyproksen MaailmanCup- kilpailuihin. Kyproksen kilpailussa Kopra oli paras suomalainn. Kotimaassa päästiin järjestämään kilpailuja kesän aikana. Pohjolakiekossa Kopra ampui kaikkien aikojen parhaan tuloksen 123/125. Hän voitti Suomen mestaruuden mixed- kilpailussa yhdessä Marika Salmen kanssa ja voittoja tuli parista muustakin kesän kilpailusta. 

Kopran tuloksia:

2019
 
-Universiadit, Italia, 6. 120
-Algarve GP, Portugal, 3. 118
-Kypros GP, Kypros, 8. 118
-Lahti MC, Hälvälä, 21. 114
-Mixedteam SM, + Marika Salmi, 2.
 
2020
 
-Pohjolakiekko, Orimattila, 123/125, Oma ennätys.
-Malaga GP, Malaga, 2. 118
-Mixedteam SM, + Marika Salmi, 1.