Mhy Päijät-Hämeen metsäasiantuntijoilla on marraskuusta alkaen enemmän aikaa jäsenille

paijat-hame

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeessä on elokuussa päättynyt YT-lain mukaiset muutosneuvottelut metsätyöntekijöiden ja toimihenkilöiden edustajien kanssa. Käyttöönotetut uudet ohjelmistokokonaisuudet mahdollistivat ja osaltaan jopa vaativat tehtävien organisoinnin uudelleen.

Neuvotteluissa käytiin läpi muutokset toimialueissa, tehtävissä, toimenkuvauksissa, palkkaustavoissa sekä joidenkin toimintojen osalta tarkasteltiin myös niiden taloudellista järkevyyttä. Neuvotteluiden lopputuloksena toimintoja järjesteltiin uudelleen.

Uudistuksen tavoitteena on keskittyä ydinliiketoimintaan ja metsänomistajien palvelujen parantamiseen. Tärkeään puukaupalliseen edunvalvontaan haluttiin metsäasiantuntijoille lisäaikaa ja resursseja. Tuloksena syntyi organisaatiomuutos sisältäen pohjoisen ja eteläisen tiimin, joissa metsänomistajille tutut metsäasiantuntijat pystyvät lisäämään yhteydenpitoaan jäseniimme ja ovat yhteydessä metsänomistajiin entistä enemmän.

Kaikki metsään sovittavat hoitotyöt hoituvat eri kokonaisuuksista vastaavien toimihenkilöiden toimesta. Esimerkkinä operatiivinen yksikkö, joka hoitaa keskitetysti metsässä tapahtuvat toimenpiteet ketjuttaen työmaat yrittäjien, urakoitsijoiden ja metsurien osalta.

Palvelun parantamiseksi muutosneuvotteluissa käsiteltiin, ja hallituksessa päätettiin myös yhden uuden vakinaisen metsäasiantuntijan palkkaamisesta.

Uusi toimintamalli on voimassa marraskuun alusta lähtien.

Kaikkien toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät tästä

Ajankohtaista

  1. Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

    Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

    Päijät-Häme

    Haluatko näköalapaikalle suomalaisen metsäkeskustelun ytimeen? Nyt se on mahdollista, metsänhoitoyhdistysten valtuustovaaleissa.

    Lue lisää
  2. Tukea metsien suojeluun

    Tukea metsien suojeluun

    Päijät-Häme

    Metsänomistajalla on eri vaihtoehtoja panostaa metsissään suojeluun ja luonnonhoitoon.

  3. Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

    Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

    Päijät-Häme

    Puukaupassa vuoden tähän asti korkein myyntimäärä toteutui kesäkuun aikana. Kilpailu leimikoista on tiukkaa ja tarjouksia saadaan 1-7 kpl/leimikko..

2024 © Metsänhoitoyhdistykset