Mhy Päijät-Hämeen metsäasiantuntijoilla on marraskuusta alkaen enemmän aikaa jäsenille

paijat-hame

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeessä on elokuussa päättynyt YT-lain mukaiset muutosneuvottelut metsätyöntekijöiden ja toimihenkilöiden edustajien kanssa. Käyttöönotetut uudet ohjelmistokokonaisuudet mahdollistivat ja osaltaan jopa vaativat tehtävien organisoinnin uudelleen.

Neuvotteluissa käytiin läpi muutokset toimialueissa, tehtävissä, toimenkuvauksissa, palkkaustavoissa sekä joidenkin toimintojen osalta tarkasteltiin myös niiden taloudellista järkevyyttä. Neuvotteluiden lopputuloksena toimintoja järjesteltiin uudelleen.

Uudistuksen tavoitteena on keskittyä ydinliiketoimintaan ja metsänomistajien palvelujen parantamiseen. Tärkeään puukaupalliseen edunvalvontaan haluttiin metsäasiantuntijoille lisäaikaa ja resursseja. Tuloksena syntyi organisaatiomuutos sisältäen pohjoisen ja eteläisen tiimin, joissa metsänomistajille tutut metsäasiantuntijat pystyvät lisäämään yhteydenpitoaan jäseniimme ja ovat yhteydessä metsänomistajiin entistä enemmän.

Kaikki metsään sovittavat hoitotyöt hoituvat eri kokonaisuuksista vastaavien toimihenkilöiden toimesta. Esimerkkinä operatiivinen yksikkö, joka hoitaa keskitetysti metsässä tapahtuvat toimenpiteet ketjuttaen työmaat yrittäjien, urakoitsijoiden ja metsurien osalta.

Palvelun parantamiseksi muutosneuvotteluissa käsiteltiin, ja hallituksessa päätettiin myös yhden uuden vakinaisen metsäasiantuntijan palkkaamisesta.

Uusi toimintamalli on voimassa marraskuun alusta lähtien.

Kaikkien toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät tästä

Ajankohtaista

 1. Puun hinta Päijät-Hämeessä marraskuussa 2023

  Puun hinta Päijät-Hämeessä marraskuussa 2023

  Päijät-Häme

  Puun hintatietoja Päijät-Hämeessä marraskuussa, sekä Metsäteollisuus ry:n keräämiä keskihintoja Etelä-Suomen alueella.

  Lue lisää
 2. Nainen metsassa

  Harjoittelupaikat kesälle 2024

  Päijät-Häme

  Meillä Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeessä etsitään tulevia metsäalan ammattilaisia toimihenkilöharjoitteluun ensi kesälle.

 3. Päijät-Hämeessä lannoitetaan keihäslegendojen kanssa

  Päijät-Hämeessä lannoitetaan keihäslegendojen kanssa

  Päijät-Häme

  Lannoitus on yksi metsätalouden kannattavimmista investoinneista. Se lisää puuston elinvoimaa ja kasvua sekä lyhentää kiertoaikaa.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset